duminică, 12 aprilie 2009

INVIEREA MORTII


O perioada plina de Lumina si Frunusete a Spiritului Infinit. O perioada in care sufletele se regasesc in Iubire si Lumina.
Marele Maestru al Universului, al Spiritului Infinit ne reaminteste, mai puternic ca oricand, ca Moartea poate fi invinsa, ca Moarte nu exista, ca Moartea este, de fapt, o transformare a Vietii care a existat pina acum.
Fiti buni si iubitori, lasati iluziile lumii materiale deoparte si intrati in spatiul sacru al inimii, acolo unde suntem conectati intre noi si cu Spiritul Infinit.
Dumnezeu este Lumina iar Lumina nu are umbre, ea este pur si simplu. Cand il personificam pe Dumnezeu, apare Umbra, apare dualitatea, apare lupta interioara ca nu suntem suficienti asa cum suntem.
Nu avem nevoie de recunostinta pentru ceea ce facem. Oare ce trebuie sa facem ? Sa fim pur si simplu, sau sa ne luptam pentru a fi cum vor ceilalti, sa corespundem imaginilor lor ?
Iisus sau Isus, in functie de credinte, ne-a spus clar ca trebuie doar sa fim precum floarea de crin, puri si fara atasamente.
Trecem printr-o perioada foarte agitata din punct de vedere al energiilor. De ce acum, in preajma Pastelui, in Italia au avut loc miscari tectornice, si unde, linga Roma, linga Vatican. de ce....?
Vechile tipare se schimba, vechile credinte cedeaza in fata Noului, in fata a ceea ce suntem.
Nu va luptati in interior cu vechile tipare, acestea se destrama, de la o zi la alta.
Lupta voastra, daca puteti vedea in profunzimea sufletului, este, de fapt, o lupta intre ceea ce este si ceea ce va imaginati voi ca ar trebui sa fie.
Iluzia trebuie tranformata in luciditate. Lumea Materiala nu este ceea ce noi suntem. Am venit aici sa experimentam modul nostru de interpretare al comportamentului in fata Mortii.
Isus ni l-a dezvaluit dar cati vor intelege...
Visati la noua lume, visati la ceea ce vreti sa fie relatiile noastre, visati la Noul Pamint si nu va fi decat o secunda sa se intimple. Credeti si totul se va realiza, mai mult decat a demonstrat Isus ca se poate.
Mergeti pe ape, pentru ca puteti, oferiti vindecari, pentru ca puteti, iubiti aproapele, pentru ca puteti, intoarceti si obrazul celalalt, pentru ca puteti, fiti plini de compasiune, pentru ca puteti, ... , fiti in Noua Lume care se releva, pentru ca puteti.
Invingeti Moartea in fiecare secunda a vietii voastre pentru ca in urmatoarea secunda sa va nasteti altii, cu alte iubiri si compasiuni, cu alte vieti pline de Iubire si Lumina.
Invingeti Moartea in fiecare secunda si renasteti asa cum sunteti, cele mai minunate Suflete din Spiritul Infinit.
Christos sau Hristos a inviat ! TU AI INVIAT ! TU ESTI CHRISTOSUL, MAESTRUL LUMINII UNIVERSALE !
Spuneti asta mamei, tatalui, fratelui, surorii, prietenului, colegului de serviciu si tuturor celor cu care va intilniti !
TU AI INVIAT, TU ESTI CHRISTOSUL, TU ESTI STAPINUL UNIVERSULUI !
Crede acest lucru si se va implini !
VOI ATI INVIAT in aceasta secunda, altfel decat erati cu o secunda in urma !
Ridicati-va si straluciti in Lumina Noului Pamint !
Voi ati Inviat !
Vladut

Niciun comentariu: