miercuri, 2 decembrie 2009

UNIVERSURILE SUNT AICI SI ACUM...RAIUL SI IADUL SUNT AICI SI ACUM !



Multe intrebari se nasc in subconstient sau...inconstient de-a lungul clipelor, de-a lungul zilelor, de-a lungul anilor.
Ce fel de intrebari: le stiti foarte bine, toate incep cu "de ce..."!
Traim clipe minunate sau, dupa altii, mai putin minunate. Ce este lumea de linga noi, de se nu avem..., de se uita cineva la mine in felul in care cred eu..., de ce nu am...., de ce trebuie sa ma lupt zilnic cu viata..., de ce ma simt de parca cineva mi-ar face ceva malefic..., etc. ?
Toate intrebarile noastre fac parte din Universurile in care traim.
Un drum il incepi cu primul pas, un drum il incepi cu primele intrebari, studiind traseul, observind atent harta...vietii ce ne asteapta.
Invatatii de linga noi, mai mult sau mai putin decat noi, ne spun ca Fizica demonstreaza ca sunt mai multe Universuri, ca le putem parcurge, ca putem fi in acele locuri. Ne amestecam in formule si simboluri fara sa ne dam seama ca toate acestea fac parte din Universul...Fizicii.
Noi suntem stapini pe Universul Vietii noastre, cel pe care il traim in fiecare zi, cel pe care ni-l construim in fiecare zi.
Vrem sa fim Shaumbra...aducem aceasta frecventa in viata noastra, vrem sa fim Reiki...aducem si aceasta vibratie in viata noastra, vrem sa fim Reconectare...aducem si acest lucru in viata noastra, vrem sa fim Iubire...aducem aceasta energie in viata noastra, vrem sa fim Ura...putem aduce in jurul nostru aceasta frecventa.
Si atunci, unde sunt Universurile de care vorbesc fizicienii, acolo...undeva sau AICI si ACUM, in functie de ceea ce vrem sa aducem in viata noastra.
Ne sculam dimineata, dupa ce Sufletul nostru s-a desfatat in bratele Energiei Divine, cat timp am dormit, ca si corp fizic, si ne-am refacut elementele Lumii Materiale.
Privim in jur si vedem Realitatea...Mintii noastre, realitate care nu este si a Spiritului nostru Divin. Spiritul are o singura realitate si aceasta este Lumina Alba, pura, imaculata.
Lumina Spiritului trece prin prisma EU-lui nostru, plin de convingeri si foarte separat de celelalte EUri. Prisma aceasta este ca un cristal. Tot fizicienii ne spun ca lumina alba care trece printr-o prisma se separa in culori, multe nuante, toate cu frecventele lor.
Omniprezentul si Omniscientul ne imbraca in lumina alba, atit.
Noi, prisma noastra, sau cum mai spun unii "punctele noastre de vedere", separam Lumina Alba Divina in culori, in frecvente, in functie de trairile noastre, de evenimentele pe care le cream in viata de zi cu zi.
La final, culorile, frecventele unificate sunt acelasi lucru, UNUL, Frecventa lui Dumnezeu, a Spiritului Pur, Lumina Alba Divina.
Clipele noastre sunt Universurile pe care noi le cream prin acceptarea frecventei in care vrem sa ne manifestam.
Ne manifestam in frecventa Iubirii...suntem inconjurati de culorile Iubirii si de Suflete pline de Iubire.
Ne manifestam in frecventa Urii...suntem inconjurati de culorile Urii si de Suflete pline de Ura.
"Este suficient sa aveti credinta cat un bob ....!", spunea Maestrul Universurilor - Isus.
Credeti ca va puteti schimba Universul vostru zilnic si ..."toate vi se vor da dupa credinta voastra...!"
Va puteti vindeca, va puteti impaca cu o situatie pe care o considerati fara iesire, va puteti...inalta la Iubirea Divina. Orice puteti face, depinde in ce Univers va treziti dimineata. 
Prima clipire a pleopelor va aduce in fata Universul in care veti fi in acea zi. Oare care va fi acela...dragi maestri ai Universului Vostru ?
Mergeti pe strada, la serviciu, la cumparaturi, alaturi de prieteni, etc., nu trebuie decat sa fiti constienti ca fiecare traieste in Universul lui, cel pe care l-a imaginat la deschiderea ochilor.
Depinde de voi daca expuneti un Univers plin de Iubire si Compasiune sau...de alta natura.
Dpinde de voi daca vreti sa intrati in frecventa Universurilor celorlalti sau...nu !
Vladut 

Niciun comentariu: