duminică, 20 decembrie 2009

CAND SOARELE STRALUCESTE DIN TOATE PARTILE NU MAI EXISTA UMBRA !

Cu cat Lumina este mai puternica, cu atit Umbra este mai mare !

Cine determina Umbra noastra, cea care determina iluzia a ceea ce noi traim ?
Adevar va spun eu voua, Umbra voastra este EGO-ul care a creat separatia dintre Voi si Dumnezeu, Creator, Lumina sau cum vreti sa-i spuneti.
Pentru a intra in acest trup pe care l-ati ales cu grija, trup construit dupa tipar Divin, dupa chipul si asemanarea mea, a trebuit sa condensati elementele care va inconjoara in lumea materiala. Spiritul vostru a trecut de la starea initiala, ETER pur, cea mai inalta forma de existenta din Creatie, la Lumea Materiala. Este normal ca fara aceasta actiune nu va puteati misca in lumea in care traiti, nu puteati sa ma percepeti pe Mine si sub alta forma, de materie condensata.
Lumina Mea, Binele, este aceeasi peste tot in Creatie, numai ca voi ati vrut sa faceti ce fac si eu si ati trecut la treaba. 
Spiritul vostru pur a coborit din Lumina si a determinat un Suflet care sa anime corpul pe care il aveti, perfect din toate punctele de vedere. 
Corpul - Suflet fiind dens, corespunzator lumii in care sunteti, a creat separatia, considerind ca Lumina Mea vine dintr-o singura directie, de la Mine - un punct central care guverneaza Creatia.
Astfel, ati inceput sa va priviti Umbra ca fiind separatia care sunteti Voi, in aceasta relatie Spirit Uman - Dumnezeu. Umbra se misca alaturi si interdependent de voi determinind iluzia separarii si aducand confortul necesar traiului vostru. Asa zisa siguranta in viata de zi cu zi ingrosa Umbra pe care voi o vedeati. Siguranta este data de actiunile voastre, toate iluzorii, prin care ati creat o individualitate inca de la nastere si primele sclipiri de inteligenta.
Lumea din jurul vostru a facut la fel si, ca atare, totul in jurul vostru a devenit o miscare a Umbrelor, in loc sa fie o miscare a Luminii.
Inchipuiti-va ca sunteti cu fata la un perete imens si aveti Lumina Divina in spate, asa cum voi considerati ca este, dualitatea in care va imaginati ca traiti. Pe perete nu vedeti decat Umbrele celor care se misca in jurul vostru, la fel ca si voi. Pe perete vedeti si Umbra voastra - EGO-ul care va da siguranta, spuneti voi.
Totusi, nu sunt decat Umbre, iluzii. De la un moment dat, atat de mult intrati in aceasta iluzie incat considerati ca Umbrele sunt adevarata realitate. Le vedeti miscandu-se pe perete, pe unele le percepeti bine iar aceia sunt apropiatii vostri, rudele voastre, pe unele le vedeti foarte vag si le intuiti miscarile.
Astfel se construieste EGO-ul de la o secunda la alta, presupuneri si iar presupuneri. 
Nu va imaginati niciodata ca Lumina este in spatele vostru si ca trebuie sa va intoarceti cu fata spre Mine.
Totusi, vine un moment in viata voastra cand Lumina Mea se stinge treptat, nu mai este decat subtil simtita sau, din cauza constructiilor EGO-ului vostru, ajungeti sa credeti ca nu exista.
Acele momente din viata voastra sunt dezastruoase, sunt marcate de boli, suferinte maxime, conflicte cu voi si cu ceilalti din jur, pierderi mari si cate si mai cate.
Cand Lumina dispare, datorita iluziilor voastre abil construite de EGO, Umbra se simte amenintata sa dispara, nu mai este, fara Lumina, Umbra nu mai exista.
In acel moment, EGO-ul incepe sa tipe: ce ma fac, nu mai pot comanda, toate cetatile mele de aparare si separatie au fost darimate, care mai este individualitatea mea, incotro sa apuc, cine ma mai asculta, vai...dezastru ?
In acel moment, Sufletul vostru deznadajduit de falsitatea in care a trait pina acum se indreapta cu fata catre Lumina, in aplauzele Spiritului Infinit, care daca nu determina situatiile caracterizate de voi imposibile, nu se putea intoarce spre Lumina si in Lumina.
Umbra dispare iar ochii vostri spirituali se indreapta catre Mine, in sfirsit, se produce Unimea cu EU SUNT CEL CE SUNT.
Chiar daca mai exista, Umbra a ramas in spatele vostru, o mai priviti uneori si zimbiti falsitatii in care ati putut sa va construiti viata.
Iar acum, adevar, adevarat va spun eu voua, Spiritul Vostru Infinit va lumineaza, pentru ca este frintura divina. Acum ati indreptat intregul Suflet spre el, Umbra este in spate si nu o mai vedeti, EGO-ul a disparut.
Dar...dar...atunci cand o sa-i vedeti pe cei din jurul vostru ca fiind Spirite Divine la fel ca voi, cu Lumina lor, parti ale Mele, ale lui Dumnezeu, nu veti fi inconjurati numai de sclipiri de Lumina Divina, de de soarele din inima fiecaruia, de la cersetorul pe linga care treceti si pina la directorul caruia va adresati ? 
Atunci abia o sa intelegeti ca sunteti inconjurati de Mine, cel care va binecuvinteaza in fiecare zi clipa pe care o parcurgeti ACUM.
Ei, Spirite Divine, atunci, cu atita Lumina in jur, cand o sa intelegeti ce stiati deja, unde este Umbra voastra pe care ati preamarit-o atita vreme ?
Inconjurati numai de razele divine din fiecare inima pe care o intilniti, unde se mai formeaza Umbra voastra ?
Cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada !
EU SUNT CEL CE SUNT !
Vladut

2 comentarii:

light in shadow spunea...

Umbra mea nu mai exista.
Am fost speriata chiar acum cativa ani cand am observat asta. Ma gandeam ca nu este semn bun... oare cum sa fie un om fara umbra ?
Apoi, incetul cu incetul am inteles ca noi dam putere umbrei, ea este reflexia in oglinda a ceea ce suntem in realitatea aceasta, a ceea ce Trebuie sa fim. Si trebuie sa fim intotdeauna ceea ce vrea societatea, ceea ce vrea Ego-ul, ceea ce ... nu putem sa fim de multe ori ...

Intunericul nu este decat absenta luminii. Priveste-te, cunoaste-te si vei vedea si Lumina si absenta ei in tine. Adu-le pe amandoua fata in fata iar dualitatile se vor recunoaste si se vor unifica.

vlad clapa spunea...

Frumos mod de a te privi in oglinda si de a vorbi cu tine insuti sau insati.
Curaj, zboara spre lumina iar Umbra ta va cadea numai pe pamint, in Lumea Materiei.
In Cer nu exista Umbra pentru ca Spiritul nu lasa Umbre, El este pur.
Vladut