duminică, 27 martie 2011

SFATURI...INDICATII...METODE...!


Binecuvintati sa fiti in veci si Pacea sa fie cu voi !
Faca-se voia ta sfinta, Tata preasfint si preaplin de iubire, nu a mea, amin !

In ultima vreme asistam din ce in ce mai mult la manifestarea organismului viu care este Pamantul, locul unde noi am ales sa experimentam Iubirea Divina. Manifestarile noastre corporale sunt identice cu cele ale Pamantului si asta observam lesne daca urmarim cu atentie ceea ce se intimpla.
Noi extragem petrol, cu toate ca avem la dispozitie surse alternative de energie, inclusiv motoare care functioneaza cu apa. Petrolul este singele Pamantului. Oare cat poate sa doneze acest donator divin - Pamantul? Daca noi, ca oranisme umane, ne prezentam la centrele de transfuzii sa donam singe, in scopuri de Iubire Divina, cat putem sa suportam sa se extraga fara a avea nevoie de regenerare, de odihna si de alimentatie adecvata. Asta se intimpla si cu Pamantul, priviti dincolo de copaci si veti vedea padurea !
Tot in ultima vreme asistam la adevarate reprezentatii de intelepciune, din toate domeniile spirituale, pe toate paginile electronice, pe bloguri personale, pe mail-uri si pe grupuri de pe yahoo. Ni se spune cum sa stam culcati, cum sa dormim, cum sa privim, cum sa meditam, cum sa mincam, cum sa vorbim...de toate. Este bine...este rau...fiecare vede situatia in felul sau.
Dar, oare, cand mai avem timp sa facem cum simtim noi, daca luam in calcul si aplicam toate aceste sfaturi.
Spiritele noastre au strigat la Tatal, demult, cu vreo 2.000 de ani in urma, si au reclamat faptul ca Legile lui Moise sunt prea dure, ca nu pot fi tinute, ca au fost interpretate de fiecare cum a dorit, ca fariseii s-au inmultit si predica in Templele lor Legile Divine cum vor, dupa gradul fiecaruia de intelepciune. Scrierile Sfinte erau expuse dupa interesul fiecaruia multimii, celor care aspirau cu inima la Dumnezeu, celor care doreau sa-L simta, sa-L iubeasca, sa-L aiba in inima.
Oare nu recunoasteti situatia, oare nu o puteti apropia cu ceea ce se intimpla acum?
Cuvintul intrupat, Intelepciunea Divina, a sosit atunci, la indemnul si chemarea spiritelor existente pe Pamant. Iisus a venit si a propovaduit o lege simpla, care a fost si este peste toate celelalte Legi aduse de Moise si date de Tatal Ceresc. 
"Am venit sa va aduc o lege simpla, care sa va usureze spiritul, am venit sa va aduc Legea Iubirii, cea care le inglobeaza pe toate celelalte existente: Iubiti pe Dumnezeu - Tatal mai mult decat orice si iubiti-va semenii ca pe voi insiva. Faceti semenilor vostri ceea ce v-ar placea sa vi se faca voua!"
Intrebari pentru spiritul fiecaruia:
- daca facem ce ne spune Iisus, de ce trebuie sa-i spunem celuilalt sa mediteze cum meditam noi ?
- de ce trebuie sa-i spunem semenului nostru sa asculte ce muzica ascultam noi, sa simta ce simtim noi, in diferite situatii, sa manince felurile de mincare pe care noi le agreem, sa paseasca in viata ca noi, sa relationeze ca noi, etc. ?
Toate acestea mai sunt Iubire Divina sau sunt obligatii si ingradiri ?
Iubiti cum vreti, meditati cum simtiti, mirositi ce doriti, priviti cum vreti voi, mingaiati cu sufletul cum doriti, faceti ce doriti, numai tineti cont de ceea ce a spus Iisus, Cuvintul lui Dumnezeu intrupat, Intelepciunea Divina in trup: iubiti-L pe Dumnezeu mai presus de orice si iubiti-va semenii ca pe voi insiva. Faceti celuilalt ceea ce v-ar placea sa vi se faca voua, si veti sti cum sa procedati in orice secunda.
Propovaduiti Legea Iubirii Divine si simtiti Lumea, simtiti Pamantul, simtiti ceea ce va inconjoara, simtiti-va corpul si veti sti ce sa faceti, fara sa intrebati pe cineva. Nici macar aceste lucruri nu le cititi daca nu le simtiti dar va rog, simtiti-L pe EL, pe Tatal Preasfint, Preabun si Preaplin de Iubire, pe Dumnezeu, si fiecare celula a corpului vostru va fi plina de Iubire Divina, fiecare celula de materie va fi plina de Iubirea Divina pe care o oferiti, Pamantul nostru va fi plin de Iubire Divina.
Nu va ingrijorati, o sa stiti ce trebuie sa faceti pentru ca fiecaruia i se va da dupa cate de mare este...magazia iubirii, fiecaruia i se va da dupa cat de curata este inima cu care iubeste.
Astfel, Pamintul nostru nu va mai suferi si nu ne va mai da semne ca trebuie sa ne schimbam.
Dumnezeu sa va binecuvinteze familiile si spiritele voastre divine !
Sa multumim Lui Dumnezeu pentru toate binecuvintarile sale, amin !
Vladut

Un comentariu:

I Love Ski Jumping spunea...

Bine aţi venit la poloneză ; ))
Ai un blog foarte frumos şi fermecător, minunat, trimite Kisses ** şi sper că mă veţi vizita pe blog-ul meu; ^ ^
Cele mai bune urări şi sărutări, ♥ **