marți, 19 aprilie 2011

SARBATORI DIVINE !


Ne place sau nu să credem, noi venim aici să ne dezvoltăm calităţile de spirite divine şi mi-ar plăcea să simţiţi ceea ce vă spun. Adevăr îţi spun eu ţie, noi, aici, avem mai multe daruri decît îngerii şi arhanghelii, avem mai multă iubire celestă decît ingerii şi arhanghelii. Este adevărat, aşa cum şi gîndeşti acum, îngerii şi arhanghelii sunt spirite binecuvîntate de Dumnezeu să-i fie ajutoare desăvîrşite în Lumea Celestă şi să ne fie ghizi nouă şi părţilor din natura Tatălui Nostru.
Dar noi, avem iubirea lui Dumnezeu în Materie, lucru pe care îngerii şi arhanghelii nu îl au.
Ei te privesc acum, din planul energetic, îţi îndrumă spiritul spre calea cea dreaptă a ordinii divine, nu cea pe care noi o considerăm că ar fi a noastră şi ar dori să simtă aici, pe Pământ, ceea ce simţi tu.
Îngerii şi arhanghelii Domnului ar dori să miroase o floare, să simtă un corp care poate plînge de bucurie, de extaz, să simtă o rază de soare care se manifestă pe obrazul tău, mîngîindu-te cu iubirea sa, să simtă chiar tristeţe, să simtă satisfacţia celor din jur cînd primesc o binecuvîntare de la tine, prin faptele bune pe care le faci.
Tu eşti Dumnezeu şi nu îţi dai seama, eşti la fel ca EL, ca Tatăl Nostru, şi ştii de ce?
Dumnezeu se bucură pentru că ţi-a oferit iubire în fiecare secundă, de la deschiderea ochilor dimineaţa şi pînă la adierea lină a somnului care te cuprinde.
Tot ce vezi în jurul tău este Iubirea Tatălui pe care o oferă către noi în fiecare secundă de-a noastră. Tatăl Nostru se bucură pentru fiecare floare mirosită, pentru fiecare norişor admirat, pentru fiecare înghiţitură de apă băută, pentru tot ce admiri sincer cu inima ta, pentru că Tatăl Nostru este Iubire.
Spiritul a fost transformat în materie, a fost crucificat, a fost expus caracterului uman în modelare.
Acesta este gestul lui Isus, Cuvîntul lui Dumnezeu întrupat, atunci cînd a fost crucificat. Este darul pe care Tatăl Nostru l-a făcut Lumii Materiale. 
Să-ţi dau un exemplu ca să înţelegi!
Dumnezeu a avut o idee cum să facă o floare. A modelat Materia şi a realizat-o. Ne-a oferit-o ca pe o dovadă a Iubirii sale. Dar acea floare, poate fi iubită de noi sau poate fi distrusă într-o clipă. Dumnezeu a spus...să se facă o floare...şi s-a făcut! Floarea s-a sacrificat pe crucea materiei pentru ca noi să ne dăm seama, în fiecare secundă, că în jurul nostru avem numai Iubirea lui Dumnezeu.
Isus a venit să ne arate acest lucru iar eu sunt acum îndreptăţit să-ţi relev acest fapt. Tatăl Nostru a considerat că suntem pregătiţi să ştim acest lucru, minunea Sărbătorilor de Paşte, înţelesul celest al lucrărilor Cărţii Sfinte, căutarea căutărilor înţelepţilor Lumii. Un lucru la îndemîna noastră dar care nu a fost văzut pînă acum datorită...vremurilor. Abia acum suntem pregătiţi să înţelegem.
Ideea lui Dumnezeu a devenit Cuvînt...SĂ SE FACĂ...Cuvîntul a fost Întrupat de elementele Materiei, a fost realizat, ca apoi să se crucifice pentru noi...pentru oameni, în fiecare secundă. Prin sacrificare, crucificare, Iubirea lui Dumnezeu a devenit vizibilă, altfel, ar fi rămas spirit, energie pură divină, fără să o vedem. Dar, Dumnezeu şi-a întrupat ideile, iubirea sa pentru noi, pentru ca noi să devenim Iubirea care trăieşte în iubire.
Trăim într-o mare de Iubire a lui Dumnezeu şi nici măcar nu realizăm acest lucru, poate pentru că ne-am familiarizat cu tot ce ne înconjoară, le considerăm normale. Abia după ce nu mai avem lucrurile din jur ne dăm seama că nu mai avem Iubire şi ajungem disperaţi să implorăm...să cerem...ceea ce am avut tot timpul dar am privit cu ochii materiali şi nu cu cei spirituali.
Deschide ochii dimineaţa şi priveşte: Iubirea lui Dumnezeu, Tatăl preasfînt şi preaplin de iubire, se revarsă peste fiinţa ta, materială şi spirituală. Cerul senin sau stropii de ploaie, o cafea aromată sau un ceai, apa cu care ne mîngîiem faţa cînd ne spălăm şi prosopul cu care ne ştergem. Totul este pentru noi! Dacă am fi spirite, energie, am mai simţi toate astea? Îngerii ştiu şi se bucură pentru noi.
Dumnezeu să te binecuvînteze în tot ce faci !
Vladut

Niciun comentariu: