luni, 17 octombrie 2011

TOTUL ESTE TREI !Isus, binecuvîntat să fie în veci, amin, spunea în Cartea Sfîntă: dacă aţi avea credinţă cît un bob...aţi spune muntelui acela să se arunce în mare şi se va arunca...!
Mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate binecuvîntările sale !
Isus le-a spus apostolilor să meargă şi să transmită Cuvîntul Sfînt iar dacă vor ajunge în locuri unde vor fi la ananghie să nu se îngrijoreze căci nu ei vor vorbi, cuvintele se vor găsi şi vor cuvînta pentru că nu ei vor vorbi ci Tatăl, cu ajutorul Duhului Sfînt care-i va însoţi.
Nu eu vorbesc ci Tatăl, binecuvîntat să fie în veci, sfînt este numele său în toată Creaţia.
Totul din Creaţie are trei părţi, dacă le ştim, dacă le cunoaştem, dacă le stăpînim, totul se va mişca în jurul nostru, totul se va vindeca, muntele se va arunca în mare iar cuvintele vor ieşi din inimile noastre ca dintr-un izvor de apă vie.
Iniţiaţii spun că suntem alcătuiţi din Trup, Suflet şi Spirit.
Trupul este al Materiei şi va merge în Materie la finele ciclului. Sufletul animă trupul fiind o sumă de suflete ale părţilor noastre componente, o sumă de suflete care evoluează pe un plan superior şi care se unesc în UNUL. Spiritul este scînteia divină, Dumnezeul care suntem, Lumina conectată la Lumina Infinită, Înţelepciunea care mişcă şi ordonează totul.
Totul este trei, dacă ştii asta ştii totul !
Un pahar cu apă este TREI, este alcătuit din trei părţi: partea materială – ceea ce vedem şi simţim; partea sufletească – energia care ţine alături Viaţa sticlei, Viaţa apei şi Viaţa aerului; partea spirituală – inteligenţa care determină ca dorinţa noastră să se suprapună peste dorinţa apei de a se integra în noi, dorinţa paharului de a ne sluji în a ţine apa, dorinţa Totului de a ne stinge setea. Totul se amestecă pentru a forma ansamblul care duce la evoluţie. Pătrunde asta !
Să mai luăm un exemplu: automobilul. Maşina este alcătuită din trei părţi: de materie, de suflet şi de spirit. Materia o vedem, o pipaim, stă în parcare şi o admirăm. Sufletul maşinii îl simţim atunci cînd este în funcţiune şi caută să ne slujească în funcţie de combinaţia cu sufletul nostru. Spiritul maşinii este cel care se combină cu al nostru şi ne creează acea senzaţie pe care o ştiţi deja, ne crează dorinţele pe care deja le ştiţi, ne crează dorinţa şi se concretizează în menirea automobilului. Dumnezeu nu ne dă maşini ca să devenim din ce în ce mai trufaşi şi să-i şicanăm pe ceilalţi în trafic, ne dă maşini ca să-i admirăm Iubirea dezvăluită la tot pasul.
Ajungem la muntele lui Isus şi vedem ce mişcă Materia şi Sufletul muntelui – credinţa noastră – spiritul în care avem încredere că este divin şi puternic. Credinţa este în spirit şi spiritul este înconjurat de Credinţă, ca soarele şi aureola sa. Dacă există credinţă, există spirit puternic. Dacă există spirit puternic, există suflet puternic. Iar dacă există suflet puternic, există trup de materie puternic.
Din interior se mişcă Totul şi se transformă Totul din jur. Întăriţi Spiritul, reconectaţi-l la Divinitate şi totul se va întări şi se va transforma în jurul vostru.
Vreţi să vindecaţi: începeţi cu spiritul bolii sau al locului bolnav sau viciat. După aceasta totul decurge de la sine, sufletul bolii sau al locului şi locul bolnav se va vindeca instantaneu.
Nu Materia determină un Suflet şi, mai apoi, să se condenseze într-un Spirit ca matrice divină.
Spiritul Divin determină un suflet care să anime un corp cu care să se manifeste în Materie.
Lucraţi la nivel de spirite, conectaţi-vă la nivel de spirite divine, iubiţi la nivel de spirite şi toate celelalte vor asculta docile: sufletul şi corpul.
Acum ştiţi cum să vindecaţi, acum ştiţi cum să transformaţi în iubire totul din jur, acum ştiţi cum să „mutaţi muntele în mare”. Totul este TREI dar pleacă de la Spirit.
Să mulţumim lui Dumnezeu pentru toate binecuvîntările sale !
Pacea să fie cu voi, în veci, amin !
Vlăduţ

2 comentarii:

VENTANA DE FOTO spunea...

Posto meraviglioso le cui immagini per dimostrarlo.

Cordiali saluti

http://ventanadefoto.blogspot.com/

vlad clapa spunea...

Dio vi benedica !