marți, 29 iulie 2008



Nimeni nu vă condamnă, aţi trăit cum aţi vrut şi aţi ales ceea ce aţi dorit. Divinitatea nu se amestecă în opţiunile dumneavostră pentru că nu doreşte să vă influenţeze dar se bucură enorm atunci cînd mintea şi sufletul începe să vadă culorile vieţii şi ale Universului.

În momentul trecerii, fiinţe de Lumină vă poartă acolo unde vă este locul, în Raiul Universului. Aţi trăit toată viaţa cu „frica de Dumnezeu”, aşa vă învăţa şi preotul vostru, aţi cinstit icoanele ce vă înconjurau, mergeaţi la Biserică în zilele de sărbătoare şi păstraţi Postul ori de cîte ori se cuvenea. După toate acestea, vă spuneţi voi, „sunteţi îndreptăţiţi să mergeţi în Rai”, în acel loc minunat unde merg „cei Iertaţi”.

Nu vă puneţi problema niciodată de ce trebuie să aveţi frică de Dumnezeu, de ce Dumnezeu a trebuit să lase frica pe Pământ tocmai pentru dumneavoastră ?

Dumnezeu nu are cum să aducă frică, nu are de ce să vă sperie pentru că Lumina nu poate speria pe nimeni. Niciodată un fluture nu va putea speria o floare ci va fi bine primit şi alintat cu cele mai fine arome Divine. La fel aţi fost şi voi, un Fluture de Lumină care aţi experimentat şi aţi încercat fiecare floare. Teama vine din necunoaştere, din reţinerea de a păşi mai departe.

Abia acolo sus vă daţi seama că trebuia să fiţi altfel, trebuia să aduceţi Lumină şi Iubire peste tot pe unde mergeaţi. Nu aţi făcut-o şi vă spuneţi că veţi coborî iar pe Pământ şi atunci lucrurile se vor schimba, o să vă comportaţi şi o să fiţi „ceea ce sunteţi”.

Dar, din nou acceptaţi să coborîţi, din nou vă întrupaţi în cel mai perfect corp, deveniţi copii, sunteţi înconjuraţi de o familie care are perceptele ei Pământeşti şi din nou nu mai ştiţi cine sunteţi căci obiceiurile de pe Pământ sunt foarte puternice şi noi nu facem nimic să le schimbăm, SĂ NE TREZIM. Astfel, ciclul se repetă pînă la un moment dat.

K

Niciun comentariu: