joi, 14 august 2008TREZIREA A INCEPUT

Noul Pamint se naste !

Vă daţi seama, încet, încet, că sunteţi altcineva, că aveţi o misiune pe Pământ, o lucrare pe care trebuie să o onoraţi pînă plecaţi de aici. Căutaţi Maeştri Spirituali care să vă iniţieze, căutaţi diferite cărţi în care să vă regăsiţi, căutaţi un duhovnic care să vă aducă Pace şi Lumină în suflet fără să vă spună ameninţător că veţi fi pedepsit de Divinitate dacă nu sărutaţi icoanele.

Căutaţi fiinţele de Lumină asemănătoare dumneavoastră cu care să vibraţi şi cu care, împreună, să activaţi acea reţea energetică a Pământului care să ducă la înălţarea spirituală a Omenirii.

Vedeţi culorile altfel, simţiţi aerul care vă intră în plămîni şi parcă respiraţi energie, auziţi ciripitul păsărelelor ca şi cum îngerii v-ar vorbi şi simţiţi vibraţia razei de soare care vă mîngîie dis de dimineaţă la fel cum Mîna Divină vă alintă aura energetică.

Într-un cuvînt, simţiţi că sunteţi recunoscători pentru tot ce vă înconjoară şi că sunteţi parte a Fiinţei Divine a Universului care nu a pedepsit, nu pedepseşte şi nu va pedepsi pe nimeni.

Cum poţi să-ţi pedepseşti o parte a corpului tău, aceasta fiind...parte a corpului tău ? Sunteţi o părticică a Divinităţii Supreme şi, niciodată, Iubirea şi Lumina nu se va pedepsi prin Întuneric.

Un comentariu:

elena65 spunea...

Ma bucur sa citesc ganduri si insemnari care sunt pe aceiasi lungime de unda cu gandurile mele!
Cata importanta se mai da in ziua de azi spiritualitatii? Totul se face in viteza si nu ti ajunge timpul niciodata pt toate. In aceste conditii mai poti fi spiritual! O fi suficient faptul ca doar realizam ca ne lipseste si nu o trecem undeva acolo......, la prioritati? Cine o fi mai fericit - cel care nu i simte lipsa sau cel care si o doreste!