joi, 10 decembrie 2009

RUGACIUNEA NOII ERE DE AUR



Si Creatorul a spus:   "Totul vi se va da voua dupa credinta voastra !"
Si Creatorul, sfint sa fie el si numele sau in Cer si pe Paminnt, a mai spus: "Pina acum ati avut o rugaciune care deschidea Cerurile si puteati sa va uniti cu energia Mea. Asta a fost, de acum incolo rugaciunea voastra se va schimba, pentru ca si voi ati intrat in schimbare, ati inceput sa va activati corpurile de Lumina si cristalele de Lumina. 
Inima Sacra pe care o aveti se activeaza in functie de deschiderea fiecaruia spre Iubire si Compasiune.
Pentru a rosti noua rugaciune, care ca text nu difera cu nimic de prima, aveti nevoie sa constientizati locul din care trebuie rostita si modul energetic in care o veti face. Este minunat darul pe care il fac voua, o sa simtiti imediat.
Intrati in Inima Sacra a voastra, simtiti cum va scurgeti din Minte, ca un glob de Lumina si cum intrati in Templul Inimii.
Priviti de acolo imensitatea Universului vostru fizic - CORPUL.
Fiecare celula a corpului vostru este o scanteie divina, este o stea in marea de constelatii a Universului exterior. Stelele - celule ingramadite in organele voastre formeaza Galaxiile exterioare, ficatul o Galaxie, stomacul - alta, si tot asa pina ce Creatia Mea este completa.
Precum este sus este si jos, precum este jos este si sus !
Din Inima voastra Sacra priviti toate acestea asa cum un Imparat isi priveste Imparatia, cum un Creator isi priveste Creatia. Sunteti Creatorul care observa Creatia. Se releva toate firisoarele nervoase ca niste coloane de lumina care fac posibila comunicarea intre stelele Creatiei voastre - celulele corpului uman.
Din aceasta perspectiva priviti fiecare celula a corpului vostru, fiinte vii la fel ca si voi, fara de care corpul nu ar putea functiona, la fel cum Creatia are nevoie de fiecare planeta si stea sa mentina ordinea divina.
Acum, chemati fiecare celula sa se roage cu voi, Creatia se roaga cu Creatorul, Dirijorul isi dirijeaza orchestra, muzicantii canta la unison.
Inainte, Mintea era cea care se ruga, ea transmitea mesajul vostru divin asa cum vroia.
Acum, intreaga Creatie se roaga impreuna cu Creatorul ei, intreaga Creatie - corpul vostru, sufletul si spiritul, se roaga sublim la cele mai inalte frecvente.
Simtiti cum miliarde de glasuri divine - celule Corpului vostru de Lumina, sub coordonarea Creatorului - trinitatea voastra sfinta, spun la unison rugaciunea. 
Nu va spun ce veti simti, ar fi o trimitere spre o directie si fiecare trebuie sa simta ceea ce este dat sa fie.
Adevar va spun eu voua, intreaga Lumina Divina a voastra se va ridica spre mine, o sa sclipiti mai minunat decat orice stea din Univers, va veti face simtita prezenta divina AICI SI ACUM !
La unison, toate celulele de lumina ale corpului vostru vor rosti rugaciunea:
Tatăl nostru care eşti în ceruri,
sfinţească-se numele Tău,
vie împărăţia Ta,
facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe Pământ.
Pâinea noastră cea de toate zilele,
dă-ne-o nouă astăzi
şi ne iartă nouă greşelile noastre
precum iertăm şi noi greşiţilor noştri
şi nu ne duce pe noi în ispită
ci ne izbăveşte de cel rău.
Că a Ta este împărăţia şi puterea şi mărirea,
precum era la Inceput, ACUM si PURUREA, in vecii vecilor, AMIN!
Adevar va spun eu voua, daca aceasta rugaciune pleaca din miliardele de stele - celule ale corpului vostru, este coordonata de Spiritul Sacru, care sunteti voi cei din Inima Sacra - privitorul si simtitorul, alaturi de Sufletul vostru - energia divina care anima toate si totul din voi, Cerul se va deschide si veti fi in fata Mea, veti sta pe genunchii mei si ma veti mingaia pe obraz, veti fi, AICI si ACUM, EU SUNT CEL CE SUNT, pe pamint, in fiecare dintre voi.
ASTA A FOST SA FIE !
Amin!"
CINE ARE URECHI SA AUDA, CINE ARE OCHI SA VADA, CINE ARE GLAS SA SPUNA MAI DEPARTE !
Vladut

3 comentarii:

ommiracle spunea...

Eu o rostesc altfel...
Tatal Nostru care esti pretutindeni
Sfant este Numele Tau
Vie Imparatia Ta
Fie Voia Ta
Precum in Cer asa si pre Pamant
Painea noastra cea de toate zilele
Dane-o noua astazi
Si nu ne lasa sa cadem in ispita
Si ne miluieste cu mare Mila Ta!
Amin

vlad clapa spunea...

In fata carui Templu spui rugaciunea ?
In Inima sacra se afla toate rugaciunile, in toate formele posibile.
Cand spui "eu o spun asa" apare separatia, asa au facut toate religiile si suntem unde suntem: musulmani, ortodocsi, catolici, budisti, etc.
"IL IUBESC PE DUMNEZEU MAI PRESUS DE ORICE SI IMI IUBESC APROAPELE CA PE MINE INSUMI"

ommiracle spunea...

Nu mai avem nevoie de rugaciuni... credinta de a fi ajunge. Da, in noi este totul si a fost mereu.