duminică, 21 februarie 2010

TEHNICA DE A...UITA SA TRAIM FRUMOS !


Binecuvintat sa fii TU, cititorule, in veci !
Cucerirea Imparatiei lui Dumnezeu este un scop pentru multi dintre cei care ne inconjoara si pentru noi.
Pentru aceasta, periodic, ne imbogaím arsenalul de arme si munitie, pentru ca asaltul sa fie mai reusit. Din acest arsenal fac parte diplomele cursurilor pe care le-am facut sau le facem, initierile si tot ce este necesar ca simbolurile primite sa aiba efect cat mai mare. 
Cateodata ne mai si jucam, mai incercam sa pasim peste ordinea divina si ne lansam in practici rituale proprii, infiintam grupuri de crestere a Trufiei si de initieri proprii si compuse din simboluri pe care le-am primit ca revelatie cand am privit soarele.
Printre initiati, oameni care lucreaza cu energii de tot felul, numai pozitive sa fie dupa nume, gasim multi binevoitori care ne promit tot felul de initieri, de ritualuri si de simboluri care ne ajuta.
La ce sa ne ajute ?
La un moment dat, uitam sa mai TRAIM FRUMOS !
De dimineata, ne trezim si facem cateva simboluri, de protectie si energizare, spunem cateva incantatii si gata...la cafea si la serviciu.
In timpul zilei, in fiecare secunda, pe unde pasim, energizam, ca nu cumva vreo energie negativa sa se lipeasca de noi, la serviciu, la fel, cu colegii, cu femeia de serviciu, pina si cu postasul...sa ne aduca vesti bune....!
Seara, cu familia, din nou energizari si simboluri, stiri protejate si ecouri la ceea ce am facut.
Intram un pic pe messenger si vorbim cu amicii initiati, nu cu oricine !
..."Daca simt ca vreau sa vorbesc cu cineva, daca este initiat ca mine si la acelasi nivel energetic, am sa vorbesc cu el, daca nu....imi pare rau !
Nu este din acelasi grup cu mine, nu avem ce discuta.....!"....
Cam asa se traduce popular conceptia initiatului modern.

Isus a vorbit cu toata lumea si vorbeste inca, in inima fiecaruia, chiar daca este gunoier sau manager, initiat in cinci sisteme sau incepator, gradul I Reiki. 
Creatia se adreseaza tuturor celor care vor sa o cunoasca, nu are ascunzisuri in functie de initieri.
Cu atitea initieri si simboluri...uitam sa TRAIM FRUMOS....sa-l iubim pe Dumnezeu mai presus de orice si sa ne iubim semenii la fel ca pe noi.
Uitam sa vedem simbolurile ce ne inconjoara: un suris de copil, o mamica ce isi mingaie puiul drag in fata scolii, un baiat care-si saruta strengareste prietena in fata blocului, o batrinica ce isi scoate banii din batista la piata, calculind la banut zarzavatul pe care il cumpara, o colega care ne felicita pentru lucrarea pe care am realizat-o la serviciu, o raza de soare care ne alina obrazul si retina, o pala de vint care ne trece prin par, o floare intinsa de un prieten, un zimbet care cuprinde in el toata bucuria Cerului.
Si atunci, ma intreb, la ce sunt bune toate diplomele si initierile daca uitam sa vedem toate acestea, toate frumusetile si mesajele Creatiei si Creatorului, care ne inconjoara zilnic si ne initiaza in cea mai mare arta - ARTA DE A FI FIUL LUI DUMNEZEU SI DE A TRAI FRUMOS ?
PACEA SA FIE CU VOI !
Vladut 

2 comentarii:

Mark spunea...

Foarte interesant si plin de insemnatate acest articol.Asta e lumea in care traim, facem parte din ea si din nefericire uitam sa ne bucuram de frumusetile vietii care sunt langa noi, dar prea orbi sa le putem vedea.
p.s. Si alex nistor are un articol asemnatator

vlad clapa spunea...

Esti un suflet minunat, sa te pastrezi asa, chiar daca cei din jur or sa incerce sa te convinga altfel !