vineri, 10 septembrie 2010

IUBITI CERUL VOSTRU, IUBITI SOARELE VOSTRU SI FITI BINECUVINTATI !


Barbatul si femeia, sotul si sotia, prietenul si prietena, iubitul si iubita, sunt ca CERUL SI SOARELE.
SOARELE reprezinta barbatul iar CERUL este femeia.
Nu se poate unul fara celalalt in nici o situatie, chiar daca, veti spune, va fi si noapte.
Asa cum fara SOARE, CERUL nu ar putea fi definit si scos in evidenta, in adevarata splendoare, mai ales dupa o noapte a iubirii si a sufletului, asa si SOARELE, fara CER, nu poate atirna singur in CREATIE, si nu poate fi definit ca personalitate individuala.
Dragi femei, fiti CERURILE barbatilor vostri, fiti impacate pentru ca fara voi, barbatul - SOARE nu ar putea fi definit, nu ar avea sens pentru ce a fost creat !!!
Dragi barbati, fiti SORII femeilor voastre, fiti impacati pentru ca fara voi, femeile - CERURI nu ar fi luminate de nimic.
Cerul noptii isi asteapta cu nesat Lumina Soarelui zilei iubirii voastre, Soarele care sa scoata in evidenta imensitatea Cerului, imensitatea Iubirii partii feminine a Creatiei.
Nu mai lasati noaptea sa vina la voi, fiti vesnic o Lumina, fiti vesnic Cerul cu Soarele si toate va vor fi date dupa inima voastra.
Familiile vor fi familii, prieteniile ... prietenii, si sotii...barbati pentru sotiile lor.
Nu mai luptati cu voi, luati exemplul Soarelui si Cerului care stiu ca nu pot unul fara celalat.
Creatia ne invata totul, noi nu stim sa privim !
Cand suntem tineri, adolescenti, suntem la faza Cerului de Noapte si a Stelutelor, a Sorilor mai indepartati de pe bolta noastra. Acestea, stelutele, sunt prietenii si conexiunile din viata noastra, sunt inca nedefinite, nu au lumina necesara sa se exprime, sunt ale noastre si totusi...ale tuturor.
Mai tirziu, cand ne definim o familie, cand Soarele nostru se defineste, ajungem sa alegem steluta care sa ne lumineze puternic, apare Ziua Evolutiei noastre, apare Soarele nostru, ne definim ca Cer.
Fiti toata viata Ceruri pentru Sorii vostri, fiti toata viata Sori pentru Cerurile voastre si Dumnezeu va va aduce in viata numai priviri care sa va admire...Cerul si Soarele !
Sa fiti binecuvintati...asa este...o lacrima de iubire din intelegerea inimii...a aparut...lasati-o sa se manifeste...curata fereastra Sufletului pentru ca sa vedeti mai bine Sorii si Cerurile de linga voi !!!
Dumnezeu sa va binecuvinteze in veci !
Vladut

2 comentarii:

C T spunea...

Foarte frumos descris,cata intelepciune ne-ar trebui sa intelegem ca de fapt nu am fi completi unii fara altii.

fotolucian spunea...

Asa este,trebuie doar sa vedem,felicitari.