miercuri, 15 septembrie 2010

MANA DIVINA...!!!


S-ar putea vorbi multe despre ce doresc sa va transmit dar va las pe voi sa interpretati mesajul, asa cum va spune Inima.
Cu palmele noastre desfasuram o serie de activitati. Cu mainile noastre putem face multe lucruri.
Cu mana putem vindeca, cu mana putem alina suferintele, cu mana putem mangaia, cu mana...putem face rau...
Fiecare dintre noi suntem unici, cu trasaturi si sentimente, cu trairi si suferinte, cu mangaieri si alinari. Daca nu am fi, totul ar deveni cunoscut anticipat si ar lipsi misterul creatiei si al viitorului.
Suntem ca degetele de la o mana, suntem diferiti dar...facem parte din aceeasi mana, facem parte din mana care vindeca, din mana care alina, din mana care...mustra.
Fiecare deget de la mana noastra...priviti-l acum...este diferit unul de celallat, asa cum suntem noi, dar, fiecare deget ajuta la compunerea manii.
Mana care vindeca....mana care mustra !
Sa fim degetele manii divine care vindeca totul...care vindeca suferinta si alina copilul din fiecare...care alina Pamantul...care alina bunatatea din noi.
Suntem diferiti ca degetele de la mana, degetele nu se cearta unul cu celalalt in legatura cu infatisarea, cu menirea lor dar ajuta mana sa aline, sa vindece, sa iubeasca, sa se exprime.
PACEA SA FIE CU VOI, SA FITI BINECUVINTATI ! 
Vladut

Un comentariu:

GRIG spunea...

Interesant acest subiect ,important este sa constientizam ca toti sintem unul si nu semanam nu sintem la fel ,in vorbire,gindire,etc,