vineri, 24 decembrie 2010

CRACIUNUL SPIRITULUI NOSTRU LUMINOS


Mergem prin Materie, ne ancoram in ea si ne educam Mintea sa faca fata la toate placerile oferite de aceasta. Chiar ne luptam cateodata pentru ce avem sau ce vom dori sa obtinem. Ghidul nostru asteapta momentul prielnic. Principiul Masculin al nostru ne educa sa fim primii, sa castigam lupta cu secundele, sa fim platiti cum se cuvine, sa ne cerem drepturile in instantele materiei. Principiul Feminin al nostru, a doua jumatate, sau prima, depinde de fiecare, ne calmeaza, ne aduce pe tarimul frumusetii, a sensibilitatii, in locul unde sa-l putem intilni pe EL, Tatal Preasfint, Dumnezeu.
Nu prea tinem cont de acest lucru, frumusetea spiritului trece pe linga noi, de multe ori, si nu acordam nici o atentie pentru ca nu stim SA DAM CEZARULUI CE ESTE AL CEZARULUI (Materiei) SI LUI DUMNEZEU CE ESTE AL LUI DUMNEZEU !
Vine, la un moment dat, "un inger" si ne vesteste ca ne vom transforma, ca este timpul, ca trebuie, ca suntem chemati ca si Copii a lui Dumnezeu, sa impartim Lumii Lumina Divina - Cuvintul. Simtim in interior o chemare, o mare chemare, incepem sa cautam, incepem sa chemam spiritul nostru sa locuiasca in toata Casa Domnului - Trupul nostru, nu numai in camaruta inimii.
Pe cer se aprinde o stea, STEAUA care ghideaza comorile divine sa vina la noi, sa ne fie aduse dupa nastere. Principiul Nostru Feminin, stimulat de Lumina adusa de vestea ingerului va zamisli noul EU, cel spiritual care stie ca il iubeste pe Tatal Preasfint mai presus de orice, si pe semenul sau la fel ca pe el insusi. Unde naste Principiul Feminin in alt loc decat in Materie, acolo unde ne aflam cu corpul, cu Mintea, cu Lumea Noastra, in "ieslea cea saraca" pentru ca ce este a Lumii Materiale este sarac in Spiritul Divin.
Magii stiu, urmaresc steaua si vin cu daruri, sunt darurile de care avem nevoie sa evoluam dupa nasterea EU-lui Spiritual, aur - smirna si tamaie, intelepciune divina - duh sfint si iubire divina, gratie.
Isus - Iubirea Tatalui Preasfint s-a nascut sau se va naste in fiecare dintre noi, va primi darurile divine, va primi magii - sfatuitorii pe drumul Renasterii in Spirit, va primi Iubirea lui Dumnezeu, ajutat de Lumea Materiala - piatra pesterii in care se naste sau s-a nascut, Lumea Vegetala - paiele pe care s-a nascut sau se va naste, Lumea Animala - animalele care suflau sa faca caldura spiritului nascut in Lumina.
Fiti in aceasta Lume dar nu faceti parte din EA ! Spiritul renascut in Lumina Divina se foloseste de aceasta Lume ca sa evolueze dar stie ca nu face parte din ea. Noi stim, oare ?
MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE BINECUVINTARILE SALE !
MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU TOATA IUBIREA SA PE CARE O PERCEPEM IN FIECARE CLIPA CU SIMTURILE TRUPULUI SI ALE SPIRITULUI !
RE-NASTERE USOARA IN SPIRIT !
FACA-SE VOIA TA SFINTA, TATA PREABUN PREASFINT SI PREAPLIN DE IUBIRE, NU A MEA, AMIN !
CRACIUN FERICIT !
Vladut

Niciun comentariu: