marți, 8 februarie 2011

OBISNUINTELE PROVOACA SUFERINTA !

Voi sunteti Sorii dimensiunii viitoare !

Binecuvintati sa fiti in veci, amin !
Trecem prin perioade, chiar si ale zilei, cand lucrurile parca nu sunt cum ar trebui sa fie, se misca altfel, cei din jur parca se schimba, etc. Multe fenomene sunt fara explicatie, din punctul nostru de vedere, dar pentru EL, pentru Creator, totul are sens.
Ce se intimpla cu otelul atunci cand trece prin foc ? Se caleste, devine mai ... de calitate ! 
Suntem obisnuiti sa privim pe aceeasi frecventa, suntem obisnuiti sa gustam aceleasi...gusturi, ne asteptam la aceleasi replici din partea cunoscutilor ca de pe un disc cu raspunsuri prestabilite, suntem obisnuiti sa auzim aceeasi muzica, aceleasi vibratii ale Naturii, suntem obisnuiti sa pipaim in acelasi fel ca in anii trecuti iar texturile sa fie la fel, suntem obisnuiti sa mirosim aceleasi miresme. Se pot spune multe lucruri dar....
Vrem schimbare, vrem sa ne inaltam spiritual, vrem sa trecem alt prag de vibratie, mai inalt ca cel de acum, vrem sa relationam pe alt nivel, superior celui in care ne aflam dar...totul sa fie ca inainte. Nu se poate, dragilor ! 
Cine nu se adapteaza, cine nu intelege ca SINCERITATEA SI INTUITIA vor fi cuvintele de ordine ale zilelor care vor urma de acum, va suferi. NU ne putem invirti intr-un ocean de schimbari iar noi...sa nu acceptam schimbarile. TOTUL in jurul nostru ne vorbeste de schimbare, simturile noastre transmit sufletului, care le guverneaza, informatii de schimbare. Cine nu accepta va suferi si va suferi atit de tare incat nu va mai suporta perioada. Solutia: sa acceptam toate darurile pe care le primim ca binecuvintari divine si sa cautam sa vedem ce este in spatele acestor daruri...care este mesajul divin. 
Schimbarea vine din planurile superioare, la nivel de constiinta de SPIRIT. Spiritul primeste darurile divine, acesta le transmite Sufletului, pentru ca mai apoi toate sa se transmita in Corpul nostru. Daca schimbarea se produce fara blocaje este in regula, TOTUL lucreaza ca un TOT. Daca schimbarea are un blocaj, la unul dintre cele doua niveluri (suflet sau trup), Spiritul Divin striga ...in pustiu, nimeni nu-l aude, si apare suferinta. Nu-i asa, parca vi se pare cunoscuta expresia Biblica "a striga in pustiu..." ?
Acceptati toate darurile si nu va doriti nimic, EL stie bine ceea ce avem nevoie. Suferinta va disparea in acelasi timp cu Acceptarea. Voi sunteti doctorul vostru, nu mai suferiti ! Lasati soarele sa ne arate splendoarea dimensiunii urmatoare, lasati aerul sa ne aduca miresmele dimensiunii urmatoare, pipaiti in fiecare secunda dimensiunea urmatoare, mirositi eterul dimensiunii urmatoare, acceptati darurile dimensiunii urmatoare si suferinta va disparea. 
SA MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE BINECUVINTARILE LUI ! VOIA TA SFINTA SA SE FACA, TATA PREASFINT SI PREAPLIN DE IUBIRE, NU A MEA, AMIN, AMIN, AMIN !
Vladut