luni, 11 aprilie 2011

CE ESTE ÎN NOI ESTE SI ÎN AFARA NOASTRĂ !


Să ştii, prieten drag al inimii mele că în fiecare om există cele două laturi care se întrepătrund, binele şi răul, pozitivul şi negativul. Unul fără celălalt nu ar putea să existe. Pozitivul nu ar putea să existe dacă nu ar fi negativul. Dacă nu am şti ce calităţi negative avem, nu am şti nici cum să ne manifestăm calităţile pozitive.
Dacă nu am şti cum se manifestă răul din noi, nu am şti cum să folosim binele.
Aţi mai şti dumneavoastră cum arată culoarea ALB dacă nu aţi şti cum arată NEGRUL ? Puţin probabil.
Important este să ne stăpînim răul şi să manifestăm binele, conştienţi fiind că ambele laturi se întrepătrund în noi. Acesta este cadoul pe care Dumnezeu ni l-a facut, la sosirea aici, pe Pământ. În funcţie de modul în care manifestăm binele şi stăpînim răul din noi, ajungem mai sus, în Cerul lui Dumnezeu. Noi alegem totdeauna între Rai şi Iad în funcţie de manifestările noastre.
Dacă eu aş manifesta Răul în relaţiile mele, aş folosi intrigi, înşelătorii în afaceri, invidie, minciuna, nu-i aşa că aş transforma totul în jurul meu în IAD, toată lumea s-ar revolta împortiva mea ?
Vedeţi, este foarte fin pragul între Răul din noi şi Binele pe care-l avem de manifestat iar balanţa se poate înclina cu mare uşurinţă spre RĂU.
De aceea Iisus ne spunea să IUBIM, să IUBIM mult, pentru că ştia că pragul de care am vorbit este foarte fin şi, într-o secundă...putem duşmăni cu uşurinţă.
Pentru că sunteţi spirite deosebite vă mai spun un fapt: Dumnezeu – Tatăl ne-a înzestrat cu o energie deosebită de care RĂUL nu se poate apropia. Noi suntem copiii lui Dumnezeu şi Răul nu se poate apropia de noi. Veţi spune: bine...dar atunci de ce există manifestarea diabolică ?
Prin marea graţie şi înţelepciune venită de la Dumnezeu vă spun că noi ne apropiem de RĂU prin ceea ce facem.
Să vă dau un exemplu să înţelegeţi. Să spunem că trec pe lîngă un restaurant, intru şi mă aşez la masă, vin amicii mei şi servim un pahar de vin, mai servim unul, şi încă o sticlă şi...totul se termină tîrziu în noapte. Ajungem acasă sub influenţa alcoolului şi ne certăm cu familia, cu iubita. Totul este un dezastru.
Cine a determinat asta ? Noi, pentru că ne-am dus spre restaurant din propria voinţă, am dus paharul cu alcool la gura, am băut, am ajuns să ne certăm, etc. A făcut RĂUL ceva din toate acestea singur...fără noi ? Nu. Deci, cine s-a dus spre RĂU, nu noi ? Răul doar a aşteptat să venim la el şi apoi ne-a cointeresat cu şi mai multe tentaţii. Cam aşa se mişcă LUMEA, dacă nu suntem conştienţi, în fiecare secundă ne ducem spre RĂU, cu tentaţiile pe care le avem şi le acceptăm, cu anturajele în care intrăm, cu vorbele pe care ni le spun ceilalţi şi care sunt minciuni. În noi este şi Binele şi Răul în echilibru, depinde ce alegem în fiecare secundă, nimic nu vine din afară, totul este în noi. Ceea ce vrem să manifestăm ne apare imediat în cale, în faţa noastră.
Vrem să fim buni, imediat atragem un act de caritate, facem cadouri, ajutăm spiritele de lîngă noi, dezinteresat, oferim un viitor celor dragi, etc. Totul este în noi iar în exterior se manifestă ceea ce gîndim.
Prieten drag, totul este bine, totul este Înţelepciune Divină, totul este Pace, totul este Compasiune, totul este Iubire. Tu eşti toate astea, să fii binecuvîntat !

Îţi mulţumesc Doamne, Tată Preafînt şi Preaplin de Iubire, pentru toate binecuvîntările Tale. Voia ta sfîntă, nu a mea, să se facă, amin !
Dumnezeu să vă binecuvînteze în veci, amin !

Vlăduţ

3 comentarii:

Natural.Origin spunea...

From Portugal.

:)

Anonim spunea...

Dumnezeu să te binecuvânteze în veci, amin !
Lumina și Iubire!

Namaste

Anonim spunea...

Dumnezeu să te binecuvânteze !