miercuri, 25 mai 2011

TRAIM IN DUMNEZEU SI NU NE DAM SEAMA !

BINECUVINTATI SA FITI IN VECI, AMIN !


Omul este un Microcosmos, facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Cum este sus asa este si jos si cum este jos asa este si sus, spre implinirea vointei divine, in veacul vecilor, amin !
Sa privim corpul nostru, atit de minunat creat prin combinarea mai multor energii, sub privirea atenta a spiritului care slujeste vesnic in altar, in inima noastra. 
Este ceva imperfect in corpul nostru, este ceva care sa nu se potriveasca si sa ceara sa fie schimbat ? Voi puteti vedea prea bine ce se intimpla, cum toate sistemele si organele conlucreaza spre implinirea vointei spiritului si cu puterea sufletului. Totul este coordonat perfect, nici macar un fir de par nu este pus aiurea. 
Corpul nostru este Creatia, Microcosmosul, realizata si condusa de spiritul nostru, energia divina, scanteie din Dumnezeu. Ficatul nostru se simte bine in Dumnezeu - corpul nostru. Stomacul, la fel, muschii, la fel...totul este asezat bine si se simte bine. Totul este Dumnezeu. Nu putem spune ca avem un organ sau un sistem energetic din corp, care sa nu se potriveasca si sa sa simta bine, sa aiba rostul sau, sa se simta bine pentru ce face si pentru ce a fost creat. Organele noastre ar fi nimeni si nimic in afara creatiei - corpul nostru. 
Iubitii mei, noi unde traim, unde ne ducem viata si ne transformam ? Cu siguranta veti spune, in Creatie ! 
Noi traim in Dumnezeu, totul este Dumnezeu, nimic nu exista in afara sa, totul este creatia sa. Cum ar putea sa creeze cineva ceva fara sa se asemene energiei conceptiei sale.
Gatiti o prajitura, oare nu se simte energia gospodinei care a realizat-o ? 
Nimic nu este in afara LUI. Totul este Dumnezeu. La fel ca in Microcosmos, in Macrocosmos, in Creatia Mare, Totul este Dumnezeu.
De aici, putem spune ca tot ce se manifesta in Dumnezeu, este dat de Dumnezeu, este permis sa se manifeste pentru a intregi lucrarea divina, pentru ca Marele Corp Cosmic sa functioneze bine, in Iubire si Lumina.
Binecuvintam tot ce se intimpla, binecuvintam tot ce ni se intimpla, pentru ca totul este pentru perfectionarea si inaltarea spiritului nostru si descoperirea, de fapt, a faptului ca suntem ceea ce suntem. Fiecare va fi ceea ce va vrea sa fie, dupa chipul si asemanarea pe care a ales-o !
Alegeti cu inimile !
Iti multumim Tata, preabun preasfint si preaplin de iubire, pentru toate binecuvintarile tale, amin !
Vladut

Niciun comentariu: