luni, 6 octombrie 2008

Decizii si vorbe de suflet


Sunt momente in viata cand esti fortat sa iei niste decizii. Framintarile incep de la primul gand, nu stii daca este bine sau daca este rau. Mintea noastra isi cere drepturile si inventeaza diferite scenarii, ca facem bine sau ca facem rau.
Daca vom intelege ca nimic nu este BUN, cum la fel, nimic nu este RAU in Lume atunci ne vom detasa de "palavragelile" Mintii nostre, puternic ancorata in iluziile materiale si vom decide cu sufletul.
Sufletul nostru, Spiritul, cunoaste ca nimic nu este RAU sa BUN ci este doar o perceptie a noastra despre realitatea pe care o percepem, in functie de dorintele noastre despre cum ar trebui sa fie.
Totul este asa cum Este, nu este Bun si nici Rau, noi caracterizam.
Cand vrem sa luam o decizie este util sa ne intoarcem in sinea noastra, sa fim prezenti acolo, sa ne vedem trupul ca un mare urias care fara noi, Spiritul, nu poate sa functioneze. Atunci devenim CEI CARE IAU DECIZII conforme cu Binele nostru cel mai inalt.
Ghideaza-te dupa aceste aspecte, OMULE, si nu ai sa mai cunosti Binele si Raul niciodata, ai sa te cunosti pe TINE, cel care ESTE.
Vladut

Niciun comentariu: