marți, 21 octombrie 2008

Propria apreciere ar spune: ma accept exact asa cum sunt. Este vorba si de a recunoaste darurile tale unice.


Doua sentimente sunt fundamentale pentru atragerea oricarui lucru in viata voastra: unul este recunostinta si celalalt este aprecierea personala. Cind iti privesti viata cu recunostinta, schimbi concentrarea pe ceea ce-ti place. Cind schimbi concentrarea pe ceva, mai mult din acelasi lucru vine catre tine. Aceasta este Legea atractiei. Recunostinta nu apare deoarece Universul spune : Ia uite! Cineva este recunoscator, hai sa-i dam mai mult pentru ca merita o recompensa mai mare. Universul este un loc neutru si raspunde numai la concentrarea atentiei. Timp de multe generatii ati fost invatati ca aprecierea persoanei voastre inseamna aroganta si este necorespunzatoare. Vi s-a spus sa va faceti mici si sa nu ginditi prea departe la voi, deoarece nu meritati o astfel de adorate si recunoastere. Aducem un alt mesaj. Spunem ca este timpul sa va apreciati si ca, fara propria apreciere, toate celelalte lucruri pentru care va straduiti sa le faceti, va vor ocoli sau vor ramine o lupta.
Aprecierea personala este suprema. Nu exista ceva mai important decit sa te simti bine prin cine si ce esti tu. Daca te percepi cu apreciere deschizi usa multor lucruri de a intra in viata ta. Nu mai este o problema de dorinta sau abilitate, ci o problema de permitere. Cit de mult iti vei permite sa ai astazi? Lumea ta este plina de artisti, vindecatori, mari bucatari, arhitecti, profesori si oameni care fac miracole, care toti vor fi descoperiti. Ei nu au fost inca descoperiti deoarece nu le-ai permis sa straluceasca. In fiecare dintre voi este un mare creator, o fiinta inalt calificata, numai gata de a fi descoperita. Multi dintre voi au viziuni in momente de inspitatie, dar apoi multi dintre voi incepeti sa va comparati cu altii si sa va spuneti ca opera lor are mai mare valoare decit a voastra. Propria apreciere nu inseamna sa negam pe altul, sau sa credem ca suntem mai bun decit altul. Este despre a intelege partea cea mai grozava din tine, care este cuprinsa in cunoasterea si puterea universala si care poate crea miracole. Este despre intelegerea adevarului a lui cine esti tu. Adevarul lui cine esti tu este simplu. Esti copilul divinului, mai mult decit atit, esti divinul.
Undeva de-a lungul liniei, multi dintre voi aveti ideea ca sunteti aici ca sa va demonstrati valorosi fata de Dumnezeu sau alta autoritate inalta. Nu despre aceasta este vorba. Esti aici prin exprimarea liberului arbitru si vii in acest plan al existentei pentru a crea.
Pamintul ofera provocari unice. Se pare ca este mai evidenta sugestia ca esti singura si neconectata la puterea universului. Dar acesta este motivul pentru care ai ales sa vii aici. Este o infruntare la care iei parte cu placere. Nu esti aici de proba; nu vei fi eliberata din acest loc pentu purtare buna. Nu esti aici asteptind o sansa de a pleca undeva mai bine. Cind inima ta este plina de aprecierea proprie, va arata ca o tragi spre tine.

2 comentarii:

elena65 spunea...

In mare parte asa este. Se pot retine cateva idei interesante si de pus in practica. Insa.... Dumnezeu e Dumnezeu! Nu ne putem cunoaste cu adevarat decat cu ajutorul lui Dumnezeu si in lumina lui.

vlad clapa spunea...

Dumnezeu este in fiecare dintre noi. Ne este greu sa recunoastem datorita sentimentului de separare pe care il avem.
Cand ne vom cunoaste pe noi, in interior, trairile noastre bazate pe Iubire si Compasiune, Il vom cunoaste pe Dumnezeu.
Perseverenta si Introspectia reprezinta alegeri pe care putem sa le facem.
Iubire si Lumina