miercuri, 15 octombrie 2008

Schimbarea ADN



ADN-ul se modifică

O nouă formă a omului?

Dupa cum am arătat în articolul Centura fotonică, întreg sistemul solar intră într-o zonă galactică în care există o energie spaţială cu o frecvenţă mai înaltă. Ce implicaţii are această adevărată "baie" energetică? Dr. Berrenda Fox furnizează dovezi ale modificărilor ADN-ului şi a celulelor în acest interviu acordat Patriciei Resch. Dr. Fox a dovedit prin teste de sânge că unele fiinţe au dezvoltat noi lanţuri în ADN.

Patricia Resch: Care sunt schimbările ce se petrec în momentul acesta pe planetă, şi cum sunt organismele noastre afectate?

Dr. Berrenda Fox: Există schimbări majore, mutaţii care nu s-au mai petrecut, după geneticieni, de când se presupune că viaţa s-a ivit din apă. Câţiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenţie a geneticienilor din toată lumea, şi subiectul principal a fost legat de schimbările care se produc la nivelul ADN-ului.
Ni se întâmplă cu siguranţă o transformare evolutivă, numai că încă nu ştim în ce anume ne transformăm.

PR: Cum este această schimbare de ADN?

Dr.Fox: Fiecare are o spirală dublă de ADN.
Ceea ce noi aflăm acum este că există şi alte spirale care s-au format. În interiorul spiralei duble există două filamente (lanţuri) de ADN răsucite într-o spirală. În înţelegerea mea, noi vom dezvolta douăsprezece spirale. În această perioadă, care pare că ar fi început cu 5 până la 20 de ani în urmă, am fost transformaţi prin mutaţii. Aceasta este explicaţia ştiinţifică. Este o mutaţie a speciei noastre în ceva nou pentru care rezultatul final nu este încă cunoscut.

Schimbările nu au fost făcute publice, deoarece comunitatea ştiinţifică se teme să nu înspăimânte populaţia. Totuşi, oamenii se schimbă la nivel celular. Lucrez cu copii, chiar acum cu trei care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni ştiu şi simt asta. Multe religii au vorbit despre această transformare şi acum ea devine realitate, în moduri diferite. Ştim că este o mutaţie pozitivă chiar dacă fizic, mental şi psihologic poate fi înţeleasă greşit şi poate înspăimânta.

PR: Aceşti copii prezintă caracteristici diferite de ceilalţi copii?

Dr.Fox: Aceştia sunt copii care pot muta obiecte în cameră doar concentrându-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apă doar privindu-le. Sunt telepatici. Poţi să te gândeşti că aceşti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred că ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, în câteva decade.

PR: Crezi că asta ni se va întâmpla tuturor?

Dr.Fox: Sistemele noastre imunitare şi endocrine sunt cele mai bune evidenţiatoare ale acestor schimbări. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez la cercetări din domeniul testării şi terapiei imunologice. Câţiva adulţi pe care i-am testat au de fapt încă o spirala de ADN în formare. Câţiva o au chiar şi pe a treia. Aceşti oameni trec printr-o mulţime de modificări majore care se petrec în conştiinţa şi în organismul lor, pentru că de fapt cele două sunt una. În opinia mea, Pământul şi orice există aici îşi înalţă vibraţiile. Mulţi dintre copii recent născuţi au trupuri care sunt luminători magnetici. Aceia dintre noi care sunt mai în vârstă şi aleg să se schimbe trebuie să treacă prin multe transformări fizice.

PR: Ce anume cauzează transformarea în organismele născute cu cele două lanţuri normale de ADN?

Dr.Fox: Cel mai uşor mod de a produce mutaţia ADN-ului nostru este printr-un virus. În consecinţă, viruşii nu sunt neapărat răi. Viruşii trăiesc doar în ţesuturi vii. Virusii ADN-ului, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimbă structura celulară. Virusul HIV nu este un virus al ADN-ului. În loc să transforme organismul, el îl devorează. Cei mai mulţi dintre oamenii care trec prin acest proces şi ies de partea cealaltă a valului, cum s-ar spune, au o nouă profesie, un nou mod de a gândi, sau cel puţin un început al unui nou mod de viaţă.

Chiar dacă ei se pot simţi bolnavi, obosiţi, sau deznădăjduiţi la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o şansă de a-şi schimba structura ADN-ului şi organismul într-unul mai sănătos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generaţie. Aşa cum înţeleg eu, vom putea desăvârşi acest proces până în anul 2012.

Modificări în ADN şi remediile lor

Susanna Thorpe-Clark a scris un articol intitulat "Viziunea întreagă" în care dezvoltă implicaţiile schimbărilor ADN la fiinţele umane. Iată mai jos un extras din acest articol:

În prezent ne modificăm structura ADN (care are acum 2 spirale), de tip vechi, într-una nouă, ce va cuprinde mai multe spirale întrepătrunse. Dar nu numai noi, oamenii, ne schimbăm. Întreaga viaţă de pe planetă suferă aceleaşi modificări, pregătindu-se pentru o nouă stare de existenţă.

Noile condiţii necesită să renunţăm la vechile concepte mentale şi emoţionale, numite "de vibraţie joasă". Ca şi moartea, renunţarea la vechile concepte este foarte importantă în procesul de schimbare, de evoluţie umană. Astfel că trecerea la un nou mod de viaţă ne cere să renunţăm la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relaţii interumane. Mai ales că majoritatea modelelor curente nu pot face faţă la noile condiţii de viaţă. Nu e de mirare deci că există deja foarte multa frică, anxietate, nelinişte în legătură cu viitorul nostru, mai ales că deja aceste schimbări au început să se simtă, deşi mulţi dintre noi nu le putem conştientiza. De asemenea, modificările fiziologice ale corpului uman încep să se intensifice şi din această cauză apar diverse simptome temporare.

Unele dintre acestea sunt:
1. simptome gen răceală (febră, transpiraţie, dureri osoase sau articulare) dar care nu răspund la tratamentul clasic;
2. Migrene, dureri de cap care nu se ameliorează cu tratamentul clasic;
3. Ameţeală, palpitaţii, ţiuituri în urechi, senzaţia că întreg corpul vibrează interior (mai ales noaptea);
4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a braţelor (datorate schimbărilor în sistemul circulator);
5. Respiraţie greoaie sau zgomotoasă;
6. Modificări în sistemul limfatic şi în cel imunitar;
7. Oboseală nejustificată, tendinţa de a dormi mai des decât în mod normal;
8. Unghiile şi părul cresc mai repede decât în mod normal;
9. Episoade depresive fără motiv, fascinaţia trecutului (relaţii, evenimente, oameni);
10. Tensiune, nelinişte, stress (senzaţia că ceva se petrece dar nu ştii ce).

Multe dintre aceste simptome sunt prezente la foarte mulţi oameni. Majoritatea dau buzna la medicul lor dar află cu stupoare că totul e în regulă. Toate aceste simptome sunt doar temporare, dispar de la sine şi indică faptul că aceste modificări fiziologice sunt în plină desfăşurare.

Remedii pentru noile simptome

Încrâncenarea şi lupta nu vor duce decât la creşterea şi agravarea simptomelor. Trebuie să lăsaţi corpul să îşi poarte singur de grijă, ştie să o facă foarte bine. Dacă sunteţi obosit, odihniţi-vă şi dormiţi. Consumaţi multă apă de izvor, pentru că în aceste momente corpul se purifică şi eliberează toxine mai intens decât până acum.

Nu trebuie să intrati în panică. Nu veţi muri, e vorba doar de o schimbare fiziologică şi subtilă a corpului. Totuşi, dacă nu sunteţi siguri, apelaţi la un sfat medical, faceţi analize şi veti vedea ce e de făcut. Dacă trebuie să urmaţi un tratament, preferaţi o abordare naturistă, renunţaţi la medicamentele de sinteză chimică în favoarea remediilor naturiste care vă vor ajuta mai blând să treceţi peste disconfort.

Acest proces de schimbare interioară este cunoscut sub numele de "Ascensiune", pentru că implică creşterea frecvenţei de vibraţie specifică a corpului, ceea ce face să apară aceste simptome temporare.

În aceste momente există procese care se desfăşoară în corp pentru a realiza schimbările necesare adaptării la noile condiţii de viaţă. ADN-ul există nu numai biologic, ci şi în alte dimensiuni, pe alte frecvenţe de vibraţie. Oamenii de ştiinţă cercetează ADN-ul uman şi au învăţat multe despre el. Dar ei încă nu sunt capabili să înţeleagă că ADN-ul este mai mult decât atât, este semnătura personală armonioasă a fiecaruia dintre noi, valabilă universal.

Dacă ar fi să auzim tonurile, sunetele generate de fiecare segment de ADN, am descoperi că împreună creează o colecţie de frecvenţe armonioase, care este ca un identificator universal al fiecaruia. Nu mai există nimeni care să aibă aceeaşi frecvenţă, identică, în tot universul. Astfel, se poate spune că fiecare fiinţă umană există datorită rezonanţei armonice cu structura informaţională ADN.

Structura genetică operează ca un sistem de transmisie - recepţie prin satelit. Fiecare componentă a ADN-ului rezonează specific pe o anumită frecvenţă de vibratie, iar acest ansamblu reprezintă de fapt conexiunea ta biologică şi energetică cu toate lucrurile care există, nu numai din mediul imediat înconjurător, ci chiar universal. Frecvenţele acestor componente genetice sunt foarte înalte, vibraţiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumină.

Modificările care au loc în aceste momente în corp sunt o re-armonizare, o nouă calibrare a frecvenţelor proprii la cele de referinţă din întreg universul. Este vorba de procese de natură electrochimică şi electromagnetică. În primul rand, relaţiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente de ADN se modifică ducând astfel la alte conexiuni între componentele ADN, formând un alt fel de spirală. Aspectele electromagnetice corespondente noilor legături electrochimice sunt de fapt creşteri ale frecvenţelor de vibraţie specifice. În consecinţă, întregul corp va avea o frecvenţă rezonantă mai înaltă. Pe măsură ce procesul cunoscut ca "Ascensiune" are loc, întreaga fiinţă este deja pregătită (de pe "parcurs") pentru a face faţă tranziţiei.

Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei creşteri a frecvenţei specifice, este folosirea unei părţi mult mai importante din creier. Se ştie azi că omul obişnuit nu foloseşte mai mult de 10% din întreg potenţialul creierului, astfel că pe măsură ce se realizează "Ascensiunea", vor deveni operaţionale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii, şi care nu sunt răspunzatoare de modul raţional de gândire ci de cel intuitiv şi subtil de înţelegere şi acţiune superioară.

Celebrele frecvenţe cerabrale (de tip alfa, gamma, etc) care sunt astăzi cunoscute ca determinând stările mentale umane, au un rol important în acest proces de "acordare". Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia către celelalte realităţi (subtile, invizibile). Aceste noi modele urmează un proces format din trei stadii.

Primul stadiu este denumit "iniţierea". Este vorba de începutul folosirii intenţionate a conştiinţei în afara corpului fizic. Odată cu acest proces apare şi conştientizarea celorlalte forme de realitate. A doua fază este "comuniunea". Este vorba despre o adevărată interacţiune şi comunicare directă (non-verbală) în celelalte realităţi dimensionale. Cel mai adesea va fi sub formă telepatică, dar conţinutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit, din prezent. A treia fază este "ascensiunea". Din acest stadiu al conştiinţei vei putea să faci adevărate călătorii plecând din realitatea aceasta obişnuită, spre realitatea Superioară Ultimă. Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rând, în ordinea expusă.

Pentru a realiza "Ascensiunea" nu e suficient şi nici necesar să te gândesti la ceva anume sau să ai un anumit tip de emoţie. Este o călătorie conştientă. Este renunţarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevărat liber în a alege noi moduri de interacţiune cu ceilalţi, cu celelalte realităţi invizibile.

Un comentariu:

lightsymboltounity.blogspot.com spunea...

Vizitati: www.thevenusproject.com, www.thezeitgeistmovement.com