miercuri, 13 mai 2009

Mesaj de la un Lucrator in Lumina


Mesajul lui Uriel - Ce impartasesti cu ceilalti?
Fiecare persoana are un camp [energetic] care contine fiecare aspect al energiei lor vibrationale, create de gandurile lor, de credintele lor, de structura emotionala din ADNul lor si de memoria lor celulara. Acest camp este intotdeauna activ si este impartasit cu toti cei cu care comunica, cu cei la care se gandeste si cu care interactioneaza. Te conectezi cu cei cu care ai ceva comun printr-un aspect sau altul din campul tau. Atunci cand nu esti constient/a de existenta acestui camp si de continutul campului tau, inviti in mod inconstient pe altii sa intre in contact cu campul tau si sa-si impartaseasca energiile cu tine. Esti constient de ce energii impartasesti si esti deschis/a pentru a primi? Esti constient/a de ce iti impartasesc altii, si de felul cum te conectezi cu ei/ele?
Daca nu esti constient/a de actiunea acestor campuri energetice le vei simti ca fiind legaturi emotionale, ca atractie, repulsie, sau sentimentul de placere sau neplacere. Insa fara o intelegere mai profunda a intregului proces se poate sa iti atragi lectii sau sa te pui la dispozitia celor care doresc sa includa ei insisi energiile tale in lectiile lor. Raspunsul tau in fata punctului de conectare determina cum te vei implica in viata lor si cum se activeaza karma ta. Poti in continuare sa alegi pasul urmator intelegand mecanismul acestui contact energetic, si cu posibilitatea de a alege daca doresti sa participi sau nu.
Iti pierzi energia atunci cand nu-ti cunosti limitele, cand dai voie celorlalti sa intre in campul tau ca sa-ti fure puterea.
Primesti energia altora atunci cand raspunzi la cererea lor de a stabili contact energetic fie inconstient fie din obligatie, pentru vindecare, sau cand reactionezi emotional. Atunci cand iti alegi emotiile iti activezi karma, iar cand iti alegi in mod constient puterea, iti poti activa si folosi puterea de decizie.
Legatura ta cu cineva nu-ti cere sa fii parte din lectiile lor. Credinta ta ca trebuie sa participi la toate nivelele de vindecare pentru toata lumea este cea care te deschide pentru diverse conexiuni, cu experientele si lectiile lor. Atunci cand stii ca poti sa alegi, ai confirmatia ca vibratiile tale sunt pe un nou nivel, si atunci poti decide daca alegi vindecarea prin experienta sau oferind lumina. Stand prezent in propria energie vei cunoaste ce alegere este potrivita pentru tine, pentru bucuria ta si pacea inimii si spiritului tau.

Niciun comentariu: