sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Drumul spre Lumina...


Traim niste vremuri minunate, pline de senzatii si de surprize. In fiecare clipa Divinul ne sopteste sa fim calmi, relaxati, in Pace si Armonie cu tot ce ne inconjoara, si toate ni se vor da dupa dorinta.
Incepem sa simtim mai mult, Intuitia Divina isi spune cuvintul, ne vorbeste in fiecare secunda.
Oare noi avem urechi sa o ascultam in acest vacarm al Mintii, o Minte obisnuita sa ne descrie siruariile de viata asa cum vrea ea, asa cum am obisnuit-o ?
Simt fierbinteli in maini, simt ca-mi ia corpul foc, simt ca ma dezintegrez, simt ca plutesc, simt ca aud ceva in urechi, simt ca mi se despica capul, simt ca ma apasa inima, etc., auzim de la toti prietenii nostri, pe rind si deodata, sau sporadic si foarte rar.
Simptome de Inaltare Spirituala interpretate de Minte. Spiritul nostru nu poate simti asa ceva, este pur si binecuvinteaza tot ce primeste in numele Domnului, Tatal Ceresc, sfint sa fie el si numele sau in Cer si pe Pamint.
Mintea, in schimb, simte si transpune asa cum vrea ea toate aceste simptome. De ce ? Pentru ca se vede ca, in scurt timp, va fi deposedata de cea mai mare calitate a ei - STAPINIREA EU-lui.
Din moment ce ne lasam in voia Divina si acceptam Totul in Tot si Tot in Totul, Mintea nu va mai avea obiect de activitate, nu va mai putea conduce, nu va mai fi ascultata.
2.000 de ani ne-au trebuit sa constientizam acest lucru. Lucrarea lui Isus, sau cum vor unii Iisus, cu doi de i, a fost uitata, la fel ca si intelepciunea sa, a fost totul transformat in povestioare alegorice.
Intr-adevar, floarea de crin de pe camp are cele mai frumoase vesminte, mai frumoase ca la PRADA, si are cele mai minunate griji, adica niciuna.
Daca floarea de crin nu are nevoie decat de lumina soarelui si de hrana pamintului, atunci, acest minunat templu al lui Dumnezeu, care este corpul omenesc, de ce ar fi lipsit de toate aceste daruri si sa fie umplut cu griji si obsesii.
Pentru ca asa vrea Mintea, cine nu are Minte, traieste Divin, Mintea este paminteasca, Spiritul este Divin.
Sa traim in Spirit si toate ni se vor da dupa dorinta.
Da, exista transformari mari, fiecare isi cauta Inima sacra, isi cauta Sfera Divina, isi cauta Merkaba.
Cu Mintea la comanda, toate astea vor fi doar citate din carti si pacaleli ale asa zisilor maestri care ne promit ca ne vor duce acolo. Nimeni nu ne poate duce acolo pentru ca noi, suntem deja, cu Spiritul Acolo, dar ascultam prea mult de Mintile noastre.
Mintea ne spune: ce vibratie, oare o fi buna sau rea, cand ne apropiem de cineva; ce calduri si ce senzatii, oare sunt bune sau rele, etc. Ea simte, Spiritul, nu, Spiritul stie ca tot ce vine de la Tatal vine pentru inaltarea si purificarea noastra.
Observati ce este in spatele Mintii, ce este in spatele Gandului, ce este in spatele Parerilor noastre sau mai corect, observati CINE ESTE IN SPATELE A TOATE ASTEA ?
In spatele a toate astea sunteti voi, cei Divini, Spiritul Pur.
Fiti Spirit Pur si Pacea va fi cu voi si cu locurile unde mergeti !
Vladut

Niciun comentariu: