marți, 24 noiembrie 2009

Noile energii...noile frecvente...



As putea sa incep prin a spune ca..."traversam o perioada binecuvintata !"...este o posibilitate de inceput dar voi stiti deja acest lucru.
Noile energii ne invadeaza clipa de clipa iar ceea ce simtim nu poate fi descris, de catre unii, in cuvinte. 
Sunt doua modalitati de explicare: cu ajutorul Gandirii si cu ajutorul Sufletului.
Gandirea ne va spune asa: "trebuie sa gasesti o explicatie la ce se intimpla, starea actuala nu-mi convine deloc, nu am mai trait asa ceva si nu gasesc explicatie Materiala. Da-mi niste puncte de reper, nu pot sa ma canalizez pe nici o explicatie, nu stiu cum sa interpretez fenomenele prin care trec, strig dupa ajutor si chiar nu ma aude nimeni, toate cunostintele mele, acumulate, se duc de ripa !!!"
Sufletul va spune asa: "stai linistit, calm, centrat in Inima Sacra, in Punctul din Inima Sacra, de acolo poti vedea tot ce se intimpla ca un observator neimplicat, nu intra in Lumea Materiala iarasi si iarasi, te vei confunda cu ea si vei pierde esentialul, vei pierde ceea ce se intimpla acum, reasezarea Cristalului Divin din Inima Sacra, repozitionarea lui pe noile frecvente ale energiei, informatiile de care ai nevoie sunt acolo, in Punctul Central din Inima Sacra, nu intra in evenimente pentru ca Forta te va arunca afara din Tine, afara din Tot, si iar te vei confunda cu aceasta Lume, cu Situatiile de Viata. Fii doar TU si Tatal, cu care sunteti UNUL, ceilalti sunt, ca si tine, copiii Tatalui. De la cine vrei sa primesti intelepciune ? De la copiii Tatalui, care sunt la fel ca Tine, sau de la Tatal Ceresc, Totul care exista si care este in Tine ! 
Nu mai intreba pe altii ceea ce stii deja, ceea ce este in Tine deja, altii, cei pe care-i intrebi stiu la fel de multe ca si Tine.
Tine minte: daca privesti Muntele de la distanta poti sa-i vezi maretia, poti sa-i vezi Puterea, poti sa-i simti Energia, sa ti-o imaginezi; daca privesti muntele de pe povirnisurile sale, te vei confunda cu aceste Forme si vei crede ca Muntele reprezinta Forma, nu intreaga energie pe care poti sa o admiri.
Asa grait-a Sufletul catre toti cei care au urechi sa auda.
"Nu incercati sa admirati pe Tatal de pe un singur drum care urca pantele, admirati pe Tatal de la distanta sa-i simtiti Puterea, Nemarginirea si Creatia, si atunci intreaga Putere vi se va revela in intreaga ei...Putere. Priviti acest tablou de la distanta, admirindu-va ca parte din Tatal, sunteti acolo, in fiecare Cristal, pentru ca voi sunteti Muntele dar inca nu va vine sa credeti !
Priviti-va maretia, sunteti Piatra pe care se va zidi Noua Lume, noua Biserica a Erei de Aur !
Conostintele acumulate de catre voi, de-a lungul vremurilor, despre meditatii, despre simtire interioara, despre Maestri, despre relationare si limitele acesteia, despre...acumulari, au trecut, s-au evaporat. Va simtiti lipsiti de ceva si nu stiti de ce anume, toate au fost niste Scari care v-au dus la Tatal, acum lasati-le, nu mai este nevoie de ele. Nu dati curs senzatiilor pe care Gandirea nu stie sa le caracterizeze.
Ea nu va mai sti aceste lucruri pentru ca acolo unde sunteti ACUM, gandirea nu a fost niciodata.
Renuntati la toate acumularile din Gandirea voastra, la toti Maestrii care v-au indrumat pentru ca zilele acestea s-a nascut...adevaratul Maestru din Noua Energie...VOI, cel mai puternic si cel mai intelept.
De acum, voi sunteti stapinii obiceiurilor pe care vi le faceti, nu mai intrebati pe nimeni, asezati-va in fata tabloului care reprezinta pe Tatal Ceresc si mentalizati unde vreti sa fiti, pe panta sau in virf si acolo o sa fiti mai repede decat va imaginati.
Toate drumurile duc in Virf dar...sunt drumurile alese de voi !
Alegeti cu Sufletul...nu cu Gandirea !"

Vladut

Niciun comentariu: