vineri, 22 aprilie 2011

Dumnezeu este Iubire eternă şi infinită !



Isus a spus în Cartea Sfîntă – eu nu am venit să aduc liniştea, eu am venit să aduc sabia. Mulţi au crezut atunci că a venit să scape poporul evreu de romani, de armatele romane. Isus se referea insă la faptul că Împărăţia Cerului se cucereşte prin luptă spirituală, prin luptă cu tentaţiile, cu lenea, cu scenariile divoleşti, cu idei preconcepute, etc. Împărăţia Cerului se cucereşte pe coate şi genunchi şi fiecare secundă este o luptă în faţa negativităţii care încearcă să cucerească teren. Lumina însă învinge întotdeauna, gîndul frumos învinge.
În Cartea Sfîntă se spune că Dumnezeu l-a chemat pe Adam şi l-a pus să dea nume tuturor lucrurilor create. Toate lucrurile au primit nume de la Adam şi aşa a fost peste milenii. Nu putem decît să tragem concluzia simplă că fiecare vorbă, care înseamnă un cuvînt, este energie, este energia creaţiei lui Dumnezeu aşezată în fiecare obiect sau fiinţă creată, în momentul naşterii sale din infinit. De aceea lucrurile, darurile, sunt încărcate cu energie şi ne bucură iar dacă peste acestea se adaugă sufletul nostru în momentul cînd dăruim, totul este divin.
Frate drag al inimii mele, pentru că suntem în pragul unei mari sărbători, pentru că petrecem nişte zile sfinte pline de energie divină, pentru tine şi toţi care vor citi, am să-ţi fac un dar. Darul meu nu este financiar, dar valoarează cît toţi banii creaţi, darul meu nu este un obiect, dar valoarează cît toate obiectele din Creaţie, darul meu nu este fiinţă, dar valoarează cît toate fiinţele din Univers, darul meu nu reprezintă pietre preţioase sau metale nobile, dar sunt toate acestea la un loc. Este darul vorbirii, al limbajului sufletului, este darul vindecării inimii cînd inima doreşte să găsească un umăr pe care să-şi aşeze capul şi să verse o lacrimă de bucurie pentru tot ce o înconjoară.
Suntem în plină sărbătoare de Paşte, Isus s-a sacrificat pentru noi, a fost crucificat, a înviat.
Prieten drag, Iubirea ta este Isus, Iubirea mea este Isus, Iubirea celui de lîngă mine este Isus, Iubirea celuilalt este Isus!
Fii atent şi intra în inima ta cititorule, numai acolo este liniştea necesară la ceea ce am să-ţi spus.
Iubirea noastră este Isus. Vin fariseii şi ne îndrumă pe căi greşite. Tentaţiile noastre sunt fariseii din Cartea Sfîntă. Isus – Iubirea noastră pentru lume, pentru fiinţe, este bătut cu pietre, i se pune o cunună de spini pe cap, este scuipat şi i se pune o cruce să o care. Este crucea noastră cînd alegem iubire. Nu poate să vină nimeni să ne scuipe, să ne pună cununa de spini pe cap, să ne pună să cărăm crucea pe Via Dolorosa. Noi suntem Isus cînd ne referim la Iubirea noastră. Isus ne-a învăţat să iubim. Orice am păţi, iubirea noastră este sfîntă şi ştiţi de ce ? Pentru că TU o iubeşte pe EA, care este creaţia lui Dumnezeu! Poate să vină cineva să spună că ce este creat de Dumnezeu nu este sfînt? Nu cred, totul este creat de Dumnezeu şi este sfînt.
Isus ne-a învăţat să nu renunţăm sub nici o formă, Isus a avut răbdare şi cu preoţii care nu înţelegeau Cărţile Sfinte, cu Nicodim, preotul Templului din Ierusalim, cu ologii, cu orbii, etc. Credeţi că se rereferea la orbi, la ologi, la cei care nu înţeleg ? NU!
Ologii reprezintă cei care nu ştiu să meargă prin viaţă. Orbii, reprezintă pe cei care nu văd ce trebuie să facă în viaţă. Cei care nu aveau înţelegere sunt cei care trebuie să renunţe la încăpătînare şi să vadă soluţiile bune din atîtea scenarii pe care le au. Iată că TU, EL, EA, toţi suntem Isus şi adevăratul Isus ne-a arătat cum să acţionăm.
Iar dacă peste Iubirea TA vine o perioadă neagră, pe care Mintea implicată în scenariile Lumii o aduce prin diferite tertipuri la fel ca pe vremea lui Isus, şi vei fi crucificat iar pe urmă vei crede că iubirea ta a murit...te înşeli. Tot Isus ne arată că există înviere.
Mintea cu scenariile ei, care pe vremea lui Isus era reprezentată de preoţii de atunci şi fariseii, de conducătorii romani care l-au condamnat, nu poate învinge. În trei zile Isus a înviat, Iubirea nu are cum să moară şi ştiţi de ce ?
Moartea este un fenomen care se aplică unui lucru născut din natură. Iubirea este eternă, nu a fost născută, ea este cu Dumnezeu, ea este Dumnezeu, nu aparţine naturii ci divinităţii. Pentru Iubire nu există moarte, pentru Iubire există eternitate.
Iubirea este Isus, etern şi care în fiecare an, de Paşte, ne arată ce trebuie să facem. Ce nu este născut nu are cum să moară. TU aveai iubirea în inimă, cel de lîngă tine a venit doar şi ţi-a arătat cum să o manifeşti.
TU aveai mărinimia în suflet, cei din jur care au primit daruri de la tine au venit doar să te ajute să o manifeşti. TU îl ai pe Dumnezeu în inimă, a fost acolo tot timpul, EU am venit doar să-ţi arăt cum să-l descoperi, cum să-l recunoaşti.
Se spune că după ce a creat Dumnezeu animalele şi plantele, toate fiinţele din Creaţie, animalele s-au înţeles între ele să-i aducă daruri. S-au aşezat la rînd în faţa tronului lui Dumnezeu şi au adus fiecare ce avea. Oaia a adus lînă, vaca a adus lapte, albina a adus miere şi aşa mai departe. Omul nu ştia ce să ofere şi era tare ruşinat, s-a aşezat la rînd ultimul. Nu ştia ce să facă, nu avea nimic de oferit ca celelalte animale. Cînd Omul a ajuns în faţa lui Dumnezeu, ruşinat, a început să plîngă. Dumnezeu l-a luat pe genunchi şi l-a întrebat: De ce plîngi ?
Doamne, a zis Omul, toate animalele ţi-au adus cîte ceva din ce au avut ca înzestrare dar eu, nu am ce să-ţi dau decît...Iubirea, alt lucru mai de preţ nu am. Te iubesc, Doamne, dacă vrei să accepţi darul meu !
Dumnezeu l-a mîngîiat şi i-a spus: Omule, este cel mai fumos dar pe care puteam să-l primesc, toate celelalte daruri de la fiinţe sunt trecătoare, iubirea ta este eternă ! L-a sărutat pe frunte, ca un Tată Preafînt şi Preaplin de iubire.
Îţi doresc să fii sărutat pe frunte de Dumnezeu în fiecare secundă. Tatăl nu-şi uită copiii niciodată! 
Să mulţumim lui Dumnezeu pentru toate acestea!
Sărbători Fericite cu Dumnezeu ! 
Doamne Dumnezeule, Tată Presfînt şi Preaplin de Iubire, nu îţi cer nimic, nu am nevoie de nimic decît de tine, pentru că, dacă te am pe tine am Totul, pentru că TU eşti Totul, Amin, Amin, Amin !
Doamne Dumnezeule, Tată Preasfînt şi Preaplin de Iubire, picură un strop din Iubire şi Lumină peste inimile noastre, să ne iubim ca fraţii, să ne iubim ca stelele, să ne iubim ca Totul, Amin !
Doamne Dumnezeule, Tată Preasfînt şi Preaplin de Iubire, aprinde în inimile noastre flacăra iubirii eterne pentru a ne lumina drumul în tot ceea ce vrem să facem, reaminteşte-ne cum să iubim căci tare am uitat, căci tare Te-am uitat, Amin !
Vlăduţ

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Iti multumesc pentru gandul plin de curatenie si pace !

DUMNEZEU ESTE CU NOI !
Sarbatori Luminate iti doresc !

Ryana spunea...

Iti doresc un Paste fericit , plin de Lumina se iubire.

CRISTOS A INVIAT !

Anonim spunea...

Hristos a înviat!