miercuri, 1 aprilie 2009

Fortificarea sistemului imunitar



Atunci când veţi începe să vă locuiţi corpul, veţi observa alt beneficiu al acestei practici, vizibil în lumea fizică, şi anu­me o fortificare considerabilă a sistemului imunitar. Cu cât aduceţi mai multă conştiinţă în corp, cu atât sistemul imuni­tar devine mai puternic. Este ca şi cum fiecare celulă se tre­zeşte şi se bucură. Corpul iubeşte atenţia acordată. Este şi o puternică formă de auto vindecare. Cele mai multe boli se strecoară pe nesimţite înăuntru atunci când nu sunteţi prezenl în corp. Dacă stăpânul nu este acasă, aici se instalează tot fe­lul de caractere dubioase. Când vă locuiţi corpul, oricărui oaspete nedorit îi va fi greu să pătrundă acolo.

Dar nu se fortifică doar sistemul imunitar fizic; şi sistemul imunitar psihic devine mai puternic. Acesta din urmă vă protejează de câmpurile energetice mental-emoţionale negative ale altor persoane, care sunt de altfel extrem de contagioase. Locuirea corpului nu vă protejează prin ridicarea unui scut, ci prin ridicarea frecvenţei vibratorii a întregului câmp energetic, astfel încât orice lucru care vibrează la o frecvenţă mai mică, de exemplu, frica, furia, depresia ş.a.m.d., există acum în ceea ce este de fapt o ordine diferită a realităţii. Toate acestea nu mai pătrund în câmpul conştiinţei dvs., iar, dacă se întâmplă asta, nu mai trebuie să le opuneţi niciun fel de rezistenţă, pen­tru că trec fără să lase urme. Vă rog să nu acceptaţi şi nici să respingeţi din start ceea ce vă spun. Testaţi informaţiile.

Există o tehnică simplă, dar foarte puternică de meditaţie pentru autovindecare, pe care o puteţi practica ori de câte ori simţiţi nevoia să vă fortificaţi sistemul imunitar. Este extrem de eficientă atât dacă o folosiţi chiar de la primele simptome ale bolii, cât şi în cazul bolilor care s-au instalat deja, cu con­diţia să o folosiţi frecvent şi concentrându-vă intens. Ea va contracara orice întrerupere în câmpul dvs. energetic, produ­să de o formă sau alta de negativism. Totuşi, nu este un sub­stitut pentru practica permanentă a prezenţei în corp; altfel, efectul său va fi doar temporar. Iată despre ce este vorba.

Când aveţi câteva minute libere, mai ales seara la culcare şi dimineaţa la trezire, înainte de a vă ridica din pat, „inundaţi-vă" corpul cu conştiinţă. Închideţi ochii. Staţi întins pe spate. Alegeţi diferite părţi ale corpului asupra cărora la început vă veţi concentra foarte puţin timp: palmele, tălpile, braţele, picioarele, abdomenul, pieptul, capul ş.a.m.d. Simţiţi energia vieţii din interiorul acestor părţi cât puteţi de intens. Rămâ­neţi concentrat asupra fiecărei părţi timp de 15 secunde. Apoi lăsaţi-vă atenţia să traverseze corpul, ca un val, de câteva ori, de la picioare spre cap şi invers. Această traversare nu trebuie să dureze mai mult de un minut. După aceea, simţiţi-vă cor­pul interior în întregime, ca pe un câmp energetic unic. Păs­traţi acest sentiment timp de câteva minute. În tot acest timp, fiţi prezent cu intensitate în fiecare celulă a corpului. Nu vă îngrijoraţi dacă mintea reuşeşte ocazional să vă atragă atenţia în afara corpului, pierzându-vă astfel în gânduri. Imediat ce aţi observat că se întâmplă acest lucru, întoarceţi-vă atenţia asupra corpului interior.

Tolle - Puterea Prezentului

Niciun comentariu: