marți, 16 martie 2010

VIBRATIA...





Orice fiinţă îşi are spiritul său Divin. Spiritul cheamă sufletul. Sufletul începe să-şi construiască un corp material – ca o cochilie, din alte suflete şi spirite ale naturii, aflate pe calea evoluţiei Dacă mâncăm un miel – de exemplu -, spiritul şi sufletul mielului intră în corpul nostru, odată cu ceea ce mâncăm ... cu corpul său.
Şi
            ... spiritul, spiritul hrăneşte spiritul
            ... sufletul, sufletul hrăneşte sufletul
            ... corpul, corpul hrăneşte corpul nostru cu simţuri ...
Când scânteia Divină se trezeşte, aceasta animă sufletul şi merge mai departe la elevarea corpului ...

Trinitatea

Modul în care se combină cu natura Divină crează ... Vibraţia.
Vibraţia, ca o coardă de chitară, este mai mare sau mai mică... mai înaltă sau mai joasă ca tonalitate.
La o vibraţie mare, întreg corpul, sufletul, spiritul apar ca nor de energie... nu se mai vede struna ce vibrează ci numai norul de energie... rezultatul strunei, a acordării corzii...
Asta înseamnă transmutarea fiinţei noastre în Lumină.

Picturile divine îl au pe Isus în centru, iar deasupra norişori. Aceştia sunt spiritele înalte reproduse iniţiatic, spiritele înalte care-L înconjoară, spirite cu vibraţie înaltă ... norişorii pe care calcă sau cei de deasupra sa....

Cu cât urci mai mult în vibraţie, cu atât armonia va fi mai mare în tine. Tot ce avea înainte importanţă, legat de lumea materială, îţi pare ca un vis îndepărtat. Te desparţi de minte fără regret şi intri în lumea liniştită a fiinţei Eu Sunt. Nu-ţi mai doreşti nimic ştiind că ai totul, şi ce oare să mai vrei, condus fiind de Divinitate la fiecare pas?
Întrebările se sting... nu le-ai avut niciodată. Nu mai judeci nimic – ar însemna să te judeci pe tine... Realizezi că nu ai avut decât misiuni închipuite în lume, Ego-ul şi-a arogat dreptul de a fi responsabil de soarta cuiva sau ... a ta. Acum singura ta misiune este să Fii şi laşi grijile tuturor zilelor de mâine în seama lui Dumnezeu...
Eşti Tu, Acum şi Aici ca şi în toate timpurile prezente, trecute şi viitoare.

Adevar va spun eu voua, daca vrei sa simti Divinitatea...trebuie sa vibrezi ca Divinitatea, daca vrei sa simti Imparatia lui Dumnezeu....trebuie sa ajungi la vibratia Imparatiei lui Dumnezeu !
Simplu, daca un grup de alergatori iau startul intr-o cursa, fiecare alergator il va observa foarte bine numai pe cel de linga el, de la nivelul sau de ...efort, ceilalti vor fi in fata sau in spate.
De aceea va asemanati si va ...adunati fiecare cu fiecare, pe acest Pamint, in functie de efortul pe care il depune fiecare in cursa spre inaltare spirituala.
Comunicarea se produce la fel, cei din fata voastra vor fi cu spatele si nu va vor auzi iar pentru cei din spatele vostru...va trebui sa tipati ca sa va auda deci...efort suplimentar si consum de energie sau va fi nevoie sa incetiniti ritmul pentru a va adapta fortei lor de alergare...!
Finalul cursei este Imparatia lui Dumnezeu, nu conteaza cand ajungeti acolo si cum ajungeti...important este sa ajungeti.
Unii, care se antreneaza zilnic ajung mai repede si se detaseaza de grupul de alergatori, in timpul cursei, altii, care sunt mai comozi, vor ajunge "la pas", dar tot vor ajunge.
Ar mai trebui ceva dar va rog pe voi, binecuvintati sa fiti, sa aduceti completarile, asa cum le simtiti in Inima Sacra.
Un OM si Vladut

Niciun comentariu: