marți, 30 decembrie 2008

In anul 2009 sa fiti conectati la Iubirea din Inima Voastra


Intram intr-un an in care Energia Divina se va manifesta din plin. Unii o vor intelege si se vor adapta, altii, vor mai avea de suferit de pe urma unor blocaje, care vor trece pina la urma. Important este sa ne integram in Miscarea Universului, a Inteligentei Divine, a Frecventei Geniu.
Maestrii Lumii, de-a lungul vremurilor care s-au succedat, au prevestit ceea ce se intimpla acum, ceea ce parcurgem.
Dragii mei, intrati in Inimile voastre, priviti copilul din voi si lasati-l sa se manifeste.
Isus le-a spus apostolior..."vedeti acel copil, pina ce nu o sa ajungeti ca el nu o sa puteti intra in Imparatia Cerurilor.
Nu lasati Gandirea sa va subjuge, gandirea noastra apartine Trecutului, in Prezent, in aceasta Clipa Divina, Gandirea este neputincioasa, ea va aduce in fata doar comparatii si tipare...trecute. Asa apare Frica, considerind ca suntem deconectati de momentul Prezent.
Din momentul in care intelegem acest fapt, nimic nu mai sta in calea Iubirii pe care o manifestam, a Fortei noastre interioare.
In 2009, eliminati Frica din Suflete si lasati Iubirea sa triumfe, este singurul Cod pe care Universul il intelege, singura comanda.
Comandati Universului Abundenta din viata voastra, comandati Universului Succesul, Belsugul si Sanatatea voastra. Comandati prin Iubire si comanda voastra va fi onorata.
Nu uitati ce a spus Isus..."si voi puteti face aceste lucruri si chiar mult mai multe"...
Maestrul Isus ne-a spus clar: cu ajutorul Iubirii din Inima, Universul ne deschide toate portile.
In anul 2009, va doresc Putere sa va invingeti temerile, sa va invingeti Teama din Inimi, si sa lasati Iubirea sa se conecteze la Iubirea Divina, sa comande Universului ceea ce doriti sa primiti.
In acest Moment Divin va iubesc pe toti pentru ca stiu ca iubindu-va pe voi, ma iubesc pe mine insumi.
Sa va dea Spiritul Infinit, in Noul An, Intelepciune Divina, Iubire nemarginita si Pace.
La Multi Ani !!!
Vladut

Niciun comentariu: