vineri, 9 ianuarie 2009

Anul 2009...in sufletele voastre....


A mai trecut un an, o parcela de timp in care am cautat sa ne descoperim Interiorul, sa ne Exteriorizam sentimentele si...sa reducem distanta dintre noi - Observatorul si obiectul observat. Am reusit, nu am reusit, voi trebuie sa stiti, cu siguranta.
Cand vom reusi sa intelegem ca intre noi - Observatorii si ceea ce observam - nu exista nici o distanta, ca nu suntem separati cu nimic, vom reusi sa ne dam seama ca....Observatorul devine Obiectul observat...ca devenim cu totii Una, un Tot, Unul.
Multi maestri au incercat sa ne explice acest lucru dar nu am avut vibratia necesara sa intelegem. Acum exista si trebuie sa profitati de acest lucru.
Gandirea noastra reprezinta numai Trecutul, in Prezent noi nu gandim, noi suntem pur si simplu.
Totdeauna Sufletul nostru a fost un camp de batalie intre "ceea ce este" si "ceea ce ar trebui sa fie", ne-am fortat sa fim cum vor ceilalti, sa intram in Imaginile lor.
In anul 2009, nu mai lasati Albumul cu Imagini ale Mintii voastre sa se interpuna intre Voi si ceea ce observati. Asa se naste separatia, senzatia ca noi suntem separati unul de celalalt.
Nu vom sti ce reprezinta cu adevarat o floare de crin pina ce nu vom fi floarea de crin, nu vom sti ce reprezinta un Prieten pina ce nu vom fi Noi cu Noi Insine...un prieten.
Pentru asta trebuie sa Muriti, sa moara "cel care a fost", cu tot albumul de imagini, controverse, amintiri, comparatii, etc., si sa se nasca "cel ce este acum", cel care nu compara, care nu naste controverse, care nu condamna, care...nu se considera separat de nimic si este in tot ce il inconjoara.
Trebuie sa moara dogmele in care ati stat incatusati si nu au adus decat frica si separatie, sa moara simbolurile pe care le aplicati, mantrele pe care le invocati, rugaciunile pe care le stiti. Toate acestea apartin Gandirii iar Gandirea reprezinta Trecutul.
In Prezent nu aveti nevoie de nimic ca sa fiti voi insiva.
Florii de Crin nu-i pasa daca este mirosita si apreciata de catre cineva...iar altcineva o striveste sub toc. Ea este pur si simplu, nu judeca si nici nu condamna si este peste tot, peste tot Pamantul.
In anul 2009 fiti voi insiva, fiti inconjurati de Iubire, singurul cod pe care Spiritul Infinit il recunoaste atunci cand cerem ceva.
Isus spunea: " nu puneti vinul nou in burdufuri (vase) vechi...pentru ca risipiti vinul".
Nici Voi, nu acceptati ca Energia anului 2009, energia Noului Pamant, sa fie pusa in Gandirea veche.
Scapati de gandirea veche, nu mai lasati mintea sa cleveteasca, sa aduca in fata dumneavoastra imagini si comparatii.
Traiti prezentul si iubiti-va corpurile.
Fiintele de Lumina din Univers au spus ca noi suntem binecuvintati dar nu stim sa apreciem acest lucru si aceasta deoarece planete ca Pamantul, pe care traim, sunt putine, sunt putine locurile unde o fiinta materializata intr-un corp ca al nostru a creat minunile ce ne inconjoara. In foarte putine locuri din Univers muntele poate fi munte, apele pot fi ape, norii pot fi nori...ca pe Pamant.
Atunci, de ce sa nu vedem splendorile ce ne inconjoara si sa le iubim...pentru ca sunt, de fapt, NOI, tot ce ne inconjoara suntem NOI, creatia noastra, visele noastre.
Un astronaut spunea: "daca oamenii ar avea posibilitatea sa vada planeta Pamant din spatiu, asa cum am vazut-o eu, ar iubi-o enorm si nu i-ar mai provoca nici un rau. Este superba si nu poti sa nu te minunezi de splendoarea sa..."
Revin si spun, daca fiecare dintre noi ar avea posibilitatea sa se priveasca pe sine, din experiorul corpului, sa "stea cu corpul sau si cu trairile sale" cateva clipe, sa se analizeze din exterior, ar vedea de cata Iubire si Copasiune da dovada si cat de frumos este.
Iubiti-va pe voi insiva pentru ca noi toti suntem Unul.
Sa fie Lumina si Pace in Ceruri,
Sa fie Pace in Adincuri,
Sa fie Pace pe Pamant,
Sa fie Pace pentru toate Fiintele,
Sa fie Bucurie pentru toate Fiintele,
Sa fie Fericire pentru toate Fiintele.
Sa fiti binecuvintati in Pace si Iubire !
Vladut

Niciun comentariu: