marți, 19 ianuarie 2010

INIMA - TEMPLUL LUI DUMNEZEU, TEMPLUL LUI EU SUNT CEL CE SUNT !



Dumnezeu, Forta Creatiei, este Soarele Central al intregii creatii, soarele din care TOTUL emana si in care TOTUL se intoarce. Dumnezeu este Inima de Lumina a Creatiei, este Inima ce isi da viata siesi, este Inima care pulseaza Viata in intreaga Creatie.
Din Inima de Lumina izvoraste dragostea, iubirea eterna care domneste peste tot in Creatie, Iubirea pe care au propovaduit-o toti profetii si pentru care s-a jertfit Isus, Energia Pura a Inimii de Lumina a Creatiei.
Vi se pare complicat ? Nu iubitii mei, nu este complicat deloc !
Spiritul nostru alege spiritele mai mici care sa formeze corpul material. 
Acestea se unesc dupa forma si asemanare ca scop si formeaza galaxiile interioare - organele interne si tesuturile. Familiile de spirite se unesc si...iata ficatul, iata inima, etc.. 
Galaxiile - organele noastre interne fiind formate, aceste familii se unesc iar si alcatuiesc functiile si sistemele corpului. 
Toate sunt inerte, doar cu viata interioara proprie pina in momentul cand se aprinde Soarele Central - Inima.
Cand una dintre scanteile divine a lui Dumnezeu, care esti TU, EU, EL, EA, intra si activeaza INIMA, tot sistemul incepe sa functioneze, toata Creatia primeste energia cu care sa se dezvolte, pe sine si celelalte creatii din jur, cu care interactioneaza.
Dumnezeu a creat Omul dupa chipul si asemanarea sa !
Ce frumos ne spun initiatii vremurilor, de ce oare ?
Iubirea din Inima, Iubirea lui Dumnezeu, energia care pune in miscare TOTUL, se manifesta in corpurile noastre in punctul central si in organul fara de care viata n-ar fi posibila - Inima, Soarele Central al Creatiei.
Iubiti-l pe Dumnezeu mai presus de orice si iubiti-l pe semenul vostru la fel ca pe voi insiva !
Adica, fiti conectati cu Inima la Inima lui Dumnezeu, cea care ne hraneste pe toti, si fiti conectati cu Inima la Inima semenului nostru, care este tot Dumnezeu, ce frumos de inteles...
In nodurile de intersectie a emanatiilor de Lumina din Inima de Lumina Creatiei - Soarele Central, s-au creat punctele de materie care s-au condensat si acumulat, pina ce au devenit stele, planete, sori, galaxii si Universuri, toata Creatia Domnului. Lumina emisa din Inima de Lumina a Creatiei - Soarele Central pleaca la fiecare celula a Creatiei si este reflectata inapoi, catre Soarele Central, diversificata si imbogatita cu nuante, in functie de spectrul pe care l-a capatat in parcurgerea Lumilor Materiale.
Astfel, Soarele Central - Dumnezeu, emana si se imbogateste permanent, prin recreere de celule ale Universurilor, astfel, Dumnezeu poate fi linga noi in fiecare clipa, prin Lumina sa.
Marele Organism al Creatiei il inglobeaza pe Micul Organism Uman, care nu difera cu nimic de Creatie.
Si uite asa am ajuns la Iubire, cea din Inima noastra si cea din Inima de Lumina a Creatiei, interconectate si cu legaturi indestructibile.
Inima noastra isi iubeste fiecare spirit - celula pe care il hraneste cu energie, prin fluxul vital, fara a face deosebire ca sunt spirite ale ficatului, ale creierului sau ale muschiului antebratului. 
Inima noastra nu o sa spuna niciodata: "draga pancreas, pentru ca ai fost cuminte si imi place de tine, iti trimit mai mult singe printr-o conducta speciala". Nu, nu o s-o faca ! Iubeste la fel toate celulele corpului, o iubire neconditionata, o iubire divina.
Dumnezeu - Soarele Central al Creatiei, Centrul de Energie Divin, prin emanatiile sale, iubeste la fel toata creatia, chiar si pe tine necrediciosule ! Si stii de ce ? Pentru ca esti TOT creatia LUI ! Esti o creatie speciala, fii mindru de asta !
Ma opresc aici...completati voi mai departe !
Eu mai spun doar atit, una dintre frazele lui Isus pe care o indragesc: "Cum vreti s-l iubiti pe Tatal, mai presus decat orice, si nu il vedeti, iar pe semenul vostru, pe care il vedeti, nu puteti sa-l iubiti ? Oare semenul vostru nu este Tatal ?"
Vladut

Niciun comentariu: