duminică, 10 ianuarie 2010

SINELE NOSTRU SUPREM - PAPUSAR DIVIN !



De multe ori viata ne scoate in cale persoane care ne aduc in prim plan situatii pe care ni le-am imaginat sau nu. 
De multe ori ne confruntam cu situatii de viata pe care ni le-am imaginat sau nu.
De multe ori avem parte de relatii care apar de nu stiu unde si care ne aduc cele mai minunate daruri...daca stim sa le interpretam.
De ce se intimpla toate acestea ?
De ce ai luat legatura cu mine ? De ce am parte de asa ceva ? De ce mi s-a aratat aceasta situatie de viata ?
Sinele nostru, el este autorul a tot ce avem parte, el stie cel mai bine cu ce trebuie sa ne confruntam pentru a creste spiritual.
Haideti sa ne imaginam un spectacol de papusi, pe scena, papusarii fiind ascunsi dupa cortina. Noi vedem numai papusile si, cateodata, nici macar sforile cu care sunt manuite papusile de catre papusari. Va mai amintiti cat iubeati spectacolele acestea cand erati copii. 
Nu conta cine este in spatele cortinei si manuieste sforile, interesanta era povestea figurilor de lemn, povestea de viata.
La final, in fata cortinei aparea si papusarul sau papusarii, faceau o plecaciune si plecau, noua ne ramineau in minte doar scenele de poveste, fara sa ne dam seama, atunci, ca de fapt, fara papusar marionetele nu aveau miscare, erau rigide si fara o poveste a lor. 
Adevar, adevar va spun eu voua, papusarul este SINELE SUPREM  al fiecaruia, cel care trage sforile si creaza povestea.
Stie papusa cum va manui papusarul trupul de lemn ? Nu stie, se supune si joaca in continuare cum sunt trase sforile.
Adevar, adevarat va spun eu voua, primiti cu bucurie tot ce vi se releva, primiti cu bucurie situatiile voastre de viata, primiti cu bucurie tot ce intilniti, cunostintele si prietenii pe care-i intilniti la un moment dat. Voi nu stiti despre ce este vorba, in prima faza, puneti doar etichetele si faceti caracterizarile, spuneti ca va place sau nu va place, spuneti ca este o relatie buna sau nu. 
Papusarul stie tot, sinele nostru are piesa de teatru pregatita si ne trage sforile pentru ca noi sa intelegem de ce am venit aici.
Papusarul stie sa ne scoata in cale situatiile de viata cu care nu ne impacam, pentru a le rezolva.
Papusarul stie sa ne scoata in cale prietenii care ne aduc in viata situatiile si neimpacarile din suflet, cele pe care trebuie sa le rezolvam.
Papusarul stie sa ne ghideze pe drumul inaltarii spirituale, daca toata piesa de teatru am interpretat-o cu gratie divina.
Papusarul nostru vorbeste, in spatele cortinei, cu alti papusari, si ne mai incurca sforile, cateodata, totul pentru cresterea noastra spirituala.
Papusarul nostru, Sinele Suprem, poate manevra cate doua papusi, sau trei, sau cate este nevoie, in acelasi timp, pentru a ne da mai multe personalitati, in acelasi timp de ACUM si AICI, in mai multe Universuri si Timpuri, pentru a ne grabi ascensiunea spirituala. De aceea avem, cateodata, viziuni ca am fi unul sau altul din persoanjele istorice, sociale, politice, spirituale, sau, surprinzator, ca suntem pe alte planete si Lumi, cu totul si cu totul in alte ipostaze pe care nu ni le inchipuim. 
Totul este stabilit de catre papusarul nostru suprem, in functie de Gratia Divina cu care ne miscam.
Dar, ce este important, papusarul nu isi va ghida niciodata papusa sau papusile pe care le manuieste spre distrugere, spre moarte, pentru el moartea nu exista. Papusarul isi va ghida papusa sa fie cea mai luminoasa si cea mai plina de Iubire.
Toti papusarii vor asta, pentru ca asta vrea Dumnezeu, energia de unde au plecat toti papusarii si unde au creat frumoasele opere de arta - trupurile si sufletele umane.

Creatorul nu-si va distruge niciodata oprea pentru ca prin ceea ce a creat se defineste. Fara Creatie, Creatorul nu ar mai fi Creator. De aceea Creatorul iubeste tot ce a creat, de la cea mai mica unicelulara pina la minunatia creatiei care este OMUL, facut dupa chipul si asemanarea Creatorului, cea mai suprema creatie care inglobeaza toate creatiile.
Daca si pe cel de linga mine l-a creat Creatorul la fel ca si pe mine, urindu-l pe cel de linga mine, pe cine urasc, de fapt ?

Adevar, adevarat va spun eu voua, nu condamnati nicio situatie de viata cu care va confruntati, nu etichetati nici un om care va iese in cale, nu caracterizati nicio atitudine a celorlalti, toate va scot in cale problemele pe care voi trebuie sa le rezolvati, in Sufletul si Inima Voastra. Nimic nu este la voia intimplarii, totul este coordonat Divin, pentru ca noi sa devenim Copiii Luminii lui Dumnezeu.
Binecuvintati-va papusarul si cereti sa va ghideze bine miscarile pentru a nu se incurca sforile. 
Binecuvintati papusarul si rugati-l sa va scoata in fata cat mai multe situatii din care sa invatati Iubirea si Compasiunea, Umilinta si Intelepciunea Divina. 
Binecuvintati ce sunteti caci fara papusarul vostru, fara Sinele Divin, Scanteia lui Dumnezeu eterna si indestructibila, nu va puteti ridica la dreapta Tatalui !
IL IUBESC PE DUMNEZEU MAI PRESUS DE ORICE SI IMI IUBESC SEMENII LA FEL CA PE MINE INSUMI !
EU SUNT CEL CE SUNT !
Vladut

Un comentariu:

ommiracle spunea...

Foarte adevarat!
Fara Creator nu ar exista Creatie. Creatorul si Creatia co-exista, se definesc si se dezvolta unul prin altul.
As intrazni sa spun: cand il vom iubi pe Dumnezeu asa cum ne iubeste El pe noi, ne vom iubi si pe noi insine. Pentru ca vom iubi imaginea lui Dumnezeu din noi, divinul din noi.
Toata creatia fie binecuvantata!