duminică, 22 februarie 2009

RUGĂ PENTRU...ITALIENI !


Nu românii din Italia au nevoie de ajutorul fiinţelor luminate de peste tot ci...italienii. În prezent se întîmplă un fenomen care scoate în evidenţă cît de separaţi de restul Lumii se consideră fraţii noştri italieni. De-a lungul Istoriei, italienii au acumulat suficientă energie negativă care s-a transferat în Memoria Colectivă a naţiei lor. Acumularea nu mai este suportată, a ajuns la un nivel la care răbufneşte. Din cauză că nu sunt în stare să recunoască Frica, să o privească în faţă, aruncă toată povara fricii acumulată în Memoria lor Colectivă spre o direcţie care să-i scutească de efortul de a se schimba, prin a cere IERTARE. Direcţia aleasă de ei este comunitatea de români care are de suportat toată negativitatea acumulată de-a lungul istoriei de către poporul italian.
Ca să se vindece ei trebuie să ştie să ierte, să se ierte pe ei pentru tot ceea ce au făcut, pentru crimele în numele fascismului, pentru crimele în numele Mafiei, pentru popoarele angrenate în mecanismul lor ucigaş şi sinucigaş, pentru setea de putere a unor prelaţi.
Pînă ce nu vor reuşi să vadă toate acestea, să se ierte, să-şi ceară iertare de la cei pe care i-au omorît, de la cei pe care i-au asuprit, de la familiile lor destrămate de-a lungul istoriei lor zbuciumate, nu vor reuşi să se vindece.
Va lua naştere, la fel ca în Germania lui Hitler, o grupare şi un lider care va poza în Mîntuitorul neamului Italian, alimentat de această memorie colectivă negativă şi de imensa energie a acesteia, asupra căruia va fi aruncată toată rezolvarea situaţiei, tot prin negativitate şi acţiuni îndreptate asupra Omului, asupra lor, de fapt.

La fel s-a întîmplat în Germania, atunci cînd partidul lui Hitler a luat fiinţă, alimentat de întreaga istorie negativă a germanilor.
Este simplu să spui: "eu nu fac nimic, va face liderul meu pentru mine, va asupri şi va consuma energia negativă acumulată şi vom avea pe cine să dăm vina". Da, dar pînă ce negativitatea Italiei şi italienilor se va concentra într-o grupare, care deja ia fiinţă, şi într-un lider, românii, care sunt la mijlocul transformării italienilor, au de suportat convulsiile şi teama de a se ierta pe ei, ale italienilor.
Fiţi alături de poporul italian, voi fiinţe de Lumină, transmiteţi Pace şi Iubire acestora, să se înţeleagă pe ei inşişi, să înveţe să se ierte, să înveţe să dizolve energia negativă acumulată.
Numai aşa, fraţii noştri români vor scăpa de eticheta pe care o au, acum, de suportat,

Fiti alături de toţi italienii, iertaţi-i, iubiţi-i, transmiteţi-le Pace, pentru că "toate acestea vouă vi le faceţi"!

Fiţi alături de români, oriunde ar fi ei, transmiteţi-le Iubire şi Pace pentru a fi luminaţi în drumul lor, pentru că "toate acestea vouă vi le faceţi"!

Nimeni nu este separat de nimic şi de nimeni. Fiinţa lui Dumnezeu, a Spiritului Infinit, a Universului se află în fiecare dintre noi. Trecem printr-o perioadă în care dacă ne lovim, să zicem la mînă, simte între Universul.
Nu suntem separaţi.

Nu avem gînduri intime, gîndurile noastre le pot gîndi şi percepe şi alţii.
Să transmitem Iubire şi Lumină poporului italian, "pentru că nouă ne transmitem", să-i iertăm pentru că "pe noi ne iertăm", să-i ajutăm să se vindece, pentru că " pe noi ne vindecăm".
Vă iubesc aşa cum iubesc fiecare celulă, formă, de energie din Univers.

Vlăduţ Clapa

Niciun comentariu: