sâmbătă, 28 februarie 2009

Viziunea este destinul nostru...


Faureste-ti un vis; nu-l lasa sa scape; pastreaza-l cu sfintenie, ca pe un bulgare de aur. Lasa-l sa-ti rascoleasca sufletul si sa-ti stimuleze gandurile, pentru ca el va determina cursul vietii tale. Urmeaza-ti visul cu incredere si intr-o zi se va realiza.

Astazi, situatia ta materiala poate fi apasatoare si dificila, dar acest fapt nu va fi de lunga durata daca iti fauresti un vis incitant pe care sa il urmezi din tot sufletul. Cand visul iti va schimba lumea interioara a ideilor, lumea exterioara va raspunde schimbarii. Un vis entuziast aduce cu sine schimbarea.

Fii prudent in ceea ce visezi in mod constient, daca vrei ca visul sa se implineasca. Visul care te inflacareaza si pe care il pastrezi in suflet este sursa unei realizari care va dura o viata.

Intr-o buna zi visul din sufletul tau se va realiza, indiferent de natura sa: bun sau rau, sau si bun si rau, nu are importanta. In final, viata ta va urma cursul pe care ti-l doresti cel mai mult. Vei primi adevarata rasplata pentru efortul depus, pe masura propriilor tale idei. Indiferent de ceea ce esti acum, vei accepta status-quo-ul, vei reusi sau vei esua in functie de esenta gandurilor tale. Poti ajunge la inaltimea celui mai nobil vis al tau sau te poti cobori la nivelul cel mai josnic al imaginatiei tale. Pentru ca ai libertatea de a gandi, soarta este in mainile tale. Tu esti singurul raspunzator.

Un comentariu:

madix spunea...

frumos...destinul ni-l facem singuri de cele mai multe ori...de noi conteaza ce se intampla in viitor,de credinta pe care o avem in cel de sus ,dar si in noi:)
poate arunci un ochi si pe blogul meu cand ai timp...:)